מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סרטן שלפוחית שטןשושי30/12/2011
בוקר טוב פרופסור אברהם קוטן.
אבי נותח לפני ארבע חודשים בבית חולים העמק וביצעו לו כריתה מלאה של השלפוחית בפתולוגיה שחזרה לאחר הניתוח הדרגה היתה T3 והיו גם בלוטות לימפה נגועות 5 מתוך 9 לאחר מכן האונקולוגים שלחו את אבי לבית חולים רמב"ם לבצע הקרנות אתם בבית חולים החלטתם לתת לו הקרנות בלבד בלי להוסף כימוטרפיה עקב זה שיש לו CLLבלי טיפול קריאטינין 1.6 וגם גיל 76 אני ינודעת שהיתייעצו איתך בננושא. עכשיו הוא לאחר ההקרנות והיינו בבית חולים העמק באונקולוגיה כי לשם העברתם את התיק והם הסבירו לנו את כל היתרונות והחסרונות של הכימוטרפיה וזה שאין להם עדות לזה שהמחלה כרגע פעילה אולי יש משהו מיקרוסקופי ולאחר כל זאת הם החליטו נכון לאכשיו לא לטפל בכימוטרפיה.
הרופאים שם מצויינים פשוט אני בתור הבת לא רגוע אני מבינה שמצב של אבי לא פשוט אבל אבקש הסבר נוסף
תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרטן שלפוחית שטן - תגובה
פרופ` אברהם קוטן30/12/2011הדו"ח הפתולוגי מעיד על סיכון גבוה יחסית לחזרה של המחלה הן מקומית באגן והן מערכתית, כגרורות. ההקרנות מקטינות את הסכנה להישנות מקומית במיטת כריתת השלפוחית. שילוב של הקרינה עם כימותרפיה באדם מבוגר עם מחלות רקע כמו במקרה של אביך עלול לגרום לתופעות לוואי קשות ביותר עד כדי סכנת חיים. לחולה במצב כללי ובריאותי תקין ועם תפקודי כליות תקינים מקובל לתת לפני או לאחר ההקרנות טיפול כימותרפי משלים אשר משפר את סיכויי ההישרדות במספר אחוזים (בלבד). מצד שני, לטיפול זה תופעות לוואי משמעותיות, ואני מניח שהרופאים סברו, כי במקרה של אביך, הסיכון לתופעות לוואי קשות עולה על יתרונותיו של הטיפול המשלים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעברת הודעה לפורום אחר
פרופ` אברהם קוטן22/01/2012לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_אורולוגיה_ניתוחים_אורולוגים_מחלות_הערמונית' id=link]אורולוגיה, ניתוחים אורולוגים, מחלות הערמונית[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)