טמוקסיפן וגלי חום - אל פרופ' קוטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טמוקסיפן וגלי חום - אל פרופ' קוטן
    ורד גולד
    30/12/2011

אני חולה בסרטן שחלות גרורתית מזה שלוש שנים. אחרי סדרות כימיות עכשיו אני עומדת להתחיל בלקיחת טמוקסיפן. נאמר לי וגם קראתי כי תופעות הלואי השגורות כוללות גלי חום, קשים לעתים. הוצאו מגופי השחלות והרחם - האם בכל זאת אני מועדת לגלי חום? ומה יש לעשות נגדם? אני עובדת במרחב הציבורי והתופעה עלולה להיות קשה עבורי. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טמוקסיפן וגלי חום - אל פרופ' קוטן - תגובה

פרופ` אברהם קוטן
    30/12/2011

זה עלול לקרות
    במידה וכן ואם זה מפריע - ניתן לנסות את התרופה Megace - פעמיים - 3 פעמים בשבוע. היוועצי עם האונקולוג המטפל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• tamoxifen cipralex

ורד גולד
    31/12/2011

שאלה נוספת אל פרופ' קוטן: קראתי שתיתכן אינטראקציה לא טובה בין טמיקספן וCIPRALEX שאני לוקחת. אם זה אכן נכון - איזה נוגד-דיכאון מומלץ? תודה, וסליחה על כפל השאילה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

פרופ` אברהם קוטן
    03/01/2012

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_תרופות_ייעוץ_תרופתי' id=link]תרופות ייעוץ תרופתי[/a].

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

פרופ` אברהם קוטן
    03/01/2012

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_תרופות_ייעוץ_תרופתי' id=link]תרופות ייעוץ תרופתי[/a].

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו