שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    מישהי
    21/01/2012

שלום רב,

לאחרונה שמתי לב שבלוטת הלימפה שלי במפשעה ימין גדולה, ובזמן האחרון אני סובלת מכאבים עזים המקרינים לאיזור הגב התחתון, הבטן בצד ימין וירך ימין, כמו גם הזעה בלילה. אני לא חולה בכלום, אין לי שום דלקת, אין לי חום או זיהום כלשהוא. אשמח אם תוכל להמליץ לי לאן לפנות, כי הפחידו אותי עם המילה "ביופסיה", ואם יש בכך צורך אשמח אם תאמר לי במה דברים אמורים, או מה האפשרויות של מקרה כשלי.

רוב תודות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

ד''ר יוסף ברנר
    22/01/2012

הגדלה של בלוטות בלווי הזעות מחשידה בקיום מחלה בשם לימפומה. רק ביופסיה מהבלוטה יכולה לאשר או לשלול את האבחנה הזאת
    ד"ר יוסף ברנר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקות אליהן נשלחתי - תגובה

ד''ר יוסף ברנר
    23/01/2012

אין צורך לפנות למיון. צריך להמתין לבדיקה של הכירורג אשר יקבע האם יש צורך בבדיקות הדמיה כמו CT והאם יש מקום לביופסיה.
    ד"ר יוסף ברנר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוב תודות!

מישהי
    23/01/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו