מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סרטן המוחט.29/02/2012
שלום רב
עברתי בדיקת סיטי ראש עם חומר ניגוד לפני הבנתי ברגע שמכניסים חומר ניגוד עוברים 2 סריקות האם זה שווה לשתי בדיקות?
לאחר תקופה של כמה חודשים עברתי שוב סיטי ראש ללא יוד. הטכנאי הוזיז המיטה אחורה לכיוון המכונה לאחר מכן הוזיז קדימה בטענה שזה לא חודר לקרקפת יש לי תחושה שעשה לי שתי סריקות.
הבדיקות תקינות.
סה"כ עברתי 2 בדיקות כאשר בבדיקה הראשונה כנראה עברתי שתי סריקות מכיוון שזה עם יוד. ובבדיקה השנייה אני חוששת שעשה שתי סריקות במקום אחד כי זו בדיקה ללא יוד אך בשל הוזזת המיטה אני מודאגת. סה"כ נשלחתי לשתי בדיקות סיטי ראש בהפרש של חצי שנה אבל אני מודאגת שמהשתיים נעשו 4 סריקות.
אני חוששת שאחלה בסרטן המוח כל כאב ראש מקפיץ אותי והמחשבות מקשות עליי בתפקוד אני כל כך מצטערת שמיהרתי לבדיקות אלו לא ידעתי משמעותן רק לאחר מכן.
האם תאי המוח נפגעו? מה הסיכוי שDNA לא ישקם את עצמו כתוצאה מבדיקות אלו.
האם באמת יש סיבה לדאגה או שאני יכולה להירגע הדבר מטריד אותי שגרמתי נזק עתידי למוח. אני מסתובבת בתחושה שאני בסיכון גבוה לחלות בסרטן המוח.
אנא התייחסו לשאלתי בהתאם.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרטן המוח - תגובה
פרופ` אברהם קוטן29/02/2012זוהי בהלת שווא
לצערי המדיה גרמו להיסטריה לא מוצדקת
אין סכנה של ממש - הסבירות להתפתחות ממאירות היא באופן מעשי כאפס אחוזים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)