סרטן המוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סרטן המוח
    ט.
    29/02/2012

שלום רב

עברתי בדיקת סיטי ראש עם חומר ניגוד לפני הבנתי ברגע שמכניסים חומר ניגוד עוברים 2 סריקות האם זה שווה לשתי בדיקות?

לאחר תקופה של כמה חודשים עברתי שוב סיטי ראש ללא יוד. הטכנאי הוזיז המיטה אחורה לכיוון המכונה לאחר מכן הוזיז קדימה בטענה שזה לא חודר לקרקפת יש לי תחושה שעשה לי שתי סריקות.
    הבדיקות תקינות.
    סה"כ עברתי 2 בדיקות כאשר בבדיקה הראשונה כנראה עברתי שתי סריקות מכיוון שזה עם יוד. ובבדיקה השנייה אני חוששת שעשה שתי סריקות במקום אחד כי זו בדיקה ללא יוד אך בשל הוזזת המיטה אני מודאגת. סה"כ נשלחתי לשתי בדיקות סיטי ראש בהפרש של חצי שנה אבל אני מודאגת שמהשתיים נעשו 4 סריקות.
    אני חוששת שאחלה בסרטן המוח כל כאב ראש מקפיץ אותי והמחשבות מקשות עליי בתפקוד אני כל כך מצטערת שמיהרתי לבדיקות אלו לא ידעתי משמעותן רק לאחר מכן.

האם תאי המוח נפגעו? מה הסיכוי שDNA לא ישקם את עצמו כתוצאה מבדיקות אלו.
    האם באמת יש סיבה לדאגה או שאני יכולה להירגע הדבר מטריד אותי שגרמתי נזק עתידי למוח. אני מסתובבת בתחושה שאני בסיכון גבוה לחלות בסרטן המוח.
    אנא התייחסו לשאלתי בהתאם.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סרטן המוח

הוספת תגובה

• סרטן המוח - תגובה

פרופ` אברהם קוטן
    29/02/2012

זוהי בהלת שווא
    לצערי המדיה גרמו להיסטריה לא מוצדקת
    אין סכנה של ממש - הסבירות להתפתחות ממאירות היא באופן מעשי כאפס אחוזים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו