טיפול בDCIS HIGH GRADE

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול בDCIS HIGH GRADE
    ש
    23/04/2012

לרופאים שלום אני בת 53 אובחנתי ב-:FIBROCYSTIC CHANGES WITH PROMINENT USUAL AND ATYPICAL PAPILLARY HYPERPLASIA AND FOCUS OF DUCTAL CARCINOMA IN SITU MICROPAPILLARY PATTERN.THIS FOCUS IN SITUATED 0.4 CM FROM THE SURGICAL MARGI FOCUS OF DUCTAL CARCINOMA IN SITU IS 0.4 CM IN SIZE.
    ER+1 PR+4 .
    HIGH GRADE
    תחילה בפתולוגיה הראשונה לא היה רשום HIGH GRADE ולכן הומלץ לי רק כריתה חלקית שאותה ביצענו ואחר כך כדורי טומוקסיפן האם העובדה שעכשיו הממצא הוא HIGH GRADE משנה את הטיפול אני נאלצת לשאול באתר כיוון שהאונקולוגית באסף הרופא טענה שאני לא חולה אונקולוגית ולכן לא קיבלה אותי להתייעצות ורק לאחר שלחצתי הפנו אותי למתמחה עם נסיון של 5 חודשים (כדבריה)
    אודה מאוד על תשובתכם המהירה וכל הכבוד על האתר המבורך שנותן פן נוסף לממצאים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול בDCIS HIGH GRADE

הוספת תגובה

• טיפול בDCIS HIGH GRADE - תגובה

פרופ` אברהם קוטן
    23/04/2012

הספקטרום הטיפולי נע בין לא לעשות כלום לאחר הניתוח לבין טיפול הורמוני משלים ע"י טמוקסיפן ולבין טיפול משלים ע"י טמוקסיפן + קרינה לשד.
    במחלקתנו היינו ממליצים על האפשרות השלישית - הורמונים +קרינה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו