מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ממצא הפודנסי בכבדענבר27/04/2012
שלום אני בחורה בת 24. בשנה האחרונה אני סובלת מכאבי בטן, ירידה במשקל.
בשלושה שבועות האחרונים החלתי לסבול מבחילות, כאבים מתחת צלע ימין, צמרמורות ותחושה כללית רעה (עייפות).
לאור תלונות אלו בוצע CT בטן עם חומר ניגוד. בממצאי הבדיקה צויין ממצא היפודנסי זעיר בכיפת הכבד.
האם יש סיכוי שמדובר בסרטן? (עברתי השנה כבר 3 CT בטן שלא הראו ממצא זה- זהו ממצא חדש) מה ממצא זה יכול להגיד? זה מפחיד כי זה בהחלט באיזור בו ממוקמים הכאבים שלי.
מודאגת :/* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממצא הפודנסי בכבד - תגובה
ד''ר יוסף ברנר30/04/2012א אינני מבין מדוע בחורה בת 24 עוברת 3 פעמים בדיקת CT
ב. לדעתי, הממצא הקטן בכבד אינו מצביע על גידול. יכול להיות שהיה כבר בבדיקות ה CT הקודמות אך לא אובחן עקב חתכים בגודל ובצורה שונים של הכבד ב CT.
ג. גם לו היה הממצא הקטן הזה סרטני, הוא לא יכול היה לגרום לכל הסימפטומים הרבים עליהם את מתלוננת. רק סרטן מאד מתקדם יכול לגרום לתופעות כל כך רבות.
ד"ר יוסף ברנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)