מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סרטן שחלותענבר02/05/2012
שלום אני בחורה בת 24. מזה שנה הינני סובלת מנפיחות בטן תחתןנה, כאבי אגן כרוניים, שלשולים, בחילות, וירידה במשקל. לאחר שערכתי בירור גסטרואנטרולוגי מקיף (לשלילת קרוהן, קוךיטיס) הוחלט שהבעיה כנראה קשורה לתחום גניקולוגי (ישנו גם נוזל מועט אך קבוע בבטן תחתונה). שאלתי היא כזו, יש לי במשפחה מקרים רבים של סרטן השחלות (דודתי נפטרה מזה גם לפני כמה שנים), האם התסמינים שלי מתאימים לסרטן מסוג זה? אם כן למי עליי לפנות? מבחינת קופ''ח עברתי ''בירור מקיף'' שכלל: גסטרוסקופיה, קולונוסקופיה, CT- בטן (שממצאיו היו: ממצא היפודנסי זעיר על כיפת הכבד, ממצא היפודנסי זעיר בכלייה הימנית, נוזל חופשי מועט בבטן תחתונה, ושתי שחלות בעלות מבנה פוליציסטי) האם זה מספק באמת בשלילת סרטן שחלות? למי עליי לפנות אם הקופה חושבת שאין צורך בבירור נוסף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרטן שחלות - תגובה
ד''ר יוסף ברנר03/05/2012רופא נשים יכול לעשות סונר תוך וגינלי ובדיקת CA 125 בדם.
ד"ר יוסף ברנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)