הקרנות בפרוטיס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הקרנות בפרוטיס
    אלי
    13/05/2012

שלום בעבר כתבתי לך לגבי הקרנות שעברתי אחרי ניתוחים של גידול שפיר שחזר
    ההקרנות מאוד חזקות העור אדום ומת ללא שיער אין בלוטת רוק ונזק בלתי הפיך אומנם אני 9 שנים אחרי והנזק רק מתגבר אם זה אסטתי נפשי ופיזי
    שאלתי היא האם תמיד באיזור הפנים כשמקרינים לא חוזר השיער כמו שלי אין זקן בכל צד שמאל
    והכי חשוב אני תמיד מפחד שיבוא סרטן מכל ההקרנות ובדיקות הct שעברתי כל חיי
    אמרת לי בהודעה הקודמה להיות עקבי ולעקוב במשך כל חיי כל כמה שנים הייתי רוצה לדעת מה הכוונה האם כל כאב ראש מוזר שיש צריך להיבדק או שצריך בדיקות כלליות לבדוק שאין איזה גידול והאם הקרנות בראש הנזק העתידי לגידול הוא רק באיזור הראש או בכל הגוף?

תודה רבה לך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הקרנות בפרוטיס

הוספת תגובה

• הקרנות בפרוטיס - תגובה

פרופ` אברהם קוטן
    13/05/2012

כאשר מנת הקרינה גבוהה השיער לא חוזר
    יש להיות במעקב רפואי סדיר ולשים לב ולהיות ער לכל שינוי באזורמ המוקרן או בסמוך לו
    אין שום יתרון בביצוע צילומי CT או בדיקות דימות (הדמיה) אחרות ללא סימנים קליניים ומבלי שאתה מתלונן על סימפטומים כלשהם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה המהירה

אלי
    14/05/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו