מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא קבלתי תשובה לשאלתי -אנא עזרו לי!סופיה15/05/2012
אני חולה אונקולוגית מזה 3 שנים.נותחתי וטופלתי בהצלחה בכימוטרפיה למצב של סרטן שחלה שלב( lllc)עם גמר הכימוטרפיה באפריל 2010המשכתי במעקב כל 4 חדשים.המצב השתנה לפני חודשיים כאשר בבדיקת אולטרסאונד וגינלית הופיע ממצא חדש וכן הייתה עליה בסמנים עדיין בגבולות הנורמה.הומלץ לי על בדיקת מרקרים חוזרת כעבור חודש והפעם הייתה עליה ניכרת בסמנים מעבר למותר(38 לעומת 31)בעקבות המצב החדש הופניתי לבדיקת פאט סיטי אשר הראה ממצא אחד ללא קליטה אך גילה ממצא חדש של קליטה בקשרית לימפה רטרופרטונאלית 1 ס"מ.נאמר לי כי אין אפשרות לבצע דגימה לביופסיה בשל גודל ומיקום הממצא ונאמר לי שעלי להמתין 3 חדשים ואז לבצע בדיקת סמנים נוספת.אני חוששת להמתין ולבזבז זמו יקר היות והסרטן שחלה שהתגלה בזמנו היה במצב מפושט בחלל הבטן במידה רבה בשל חוסר איבחון נכון בזמן סביר למרות שהתלוננתי על הרגשה רעה עליה בלחץ דם נפיחות בטנית וקושי במתן שתן ולמרות כל זאת טופלתי באנטיביוטיקה לבעיות בדרכי השתן ולא הופניתי לבדיקת סיטי כפי שהיה נדרש לנהוג במצבי.אינני מחפשת אשמים או רשלנות רפואית אלא פשוט חוששת מהשנות מצב של בזבוז זמן יקר.אנא יעצו לי מה עלי לעשות אני בלחץ אדיר.בבקשה עזרו לי!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא קבלתי תשובה לשאלתי -אנא עזרו לי! - תגובה
ד''ר יוסף ברנר17/05/2012הממצאים העכשויים אינם מאפשרים אבחון חד משמעי של הישנות המחלה. ההחלטה לחדש טיפולים בכימותרפיה צריכה להתבסס רק על אבחון חד משמעי של התחדשות פעילות המחלה. לכן אין ברירה אלא להמתין עוד 2-3 חודשים ולחזור על הבדיקות.
ד"ר יוסף ברנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
סופיה17/05/2012תודה רבה על התשובה המהירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)