תשובות לאחר פת סיטי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובות לאחר פת סיטי
    פרופ' קוטן
    15/02/2008

שלום שמי טלי !
    אני חליתי בסרטן בלוטות הלימפה ע"ש הוצקין סייnתי את טיפולי הכימותרפיה לפני כ 5 חוד' לפני כשבוע עישיתי pet - סיטי ויצא לי שרוב התחנות נקיות מלבד נקודה קטנה שמופיעה במיצר הקדמי הרופאים אומרים שזה כנראה ראקציה תגובה של הטיפולים שהגוף מקבל בדרך כלל עד שנה מסיום הטיפולים ושזה קורה הרבה אך אם גם לא שוללים במאה אחוזים את חזרתה של המחלה חס וחלילה אין להם תשובה ספציפית.
    עשיתי בדיקות דם pch ויצא לי 118 שזה יחסית בסדר לעומת מה שיהיה לי לפני תחילת מחלתי גם המוגלובין יצא לי 22 שזה בסדר .
    אני נורא נורא מודאגת רציתי לשמוע את חוות דעתך והייתי שמחה אם תאומר לי אם ידוע לך מקרים שזה קורה לאחר טיפולים
    תודה רבה אשמח על תשובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תשובות לאחר פת סיטי

הוספת תגובה

• קליטה בבדיקת PET במדיאסטינום הקדמי

פרופ` אברהם קוטן
    17/02/2008

שלום, ראשית - שמי פרופ' קוטן ולא קטן (פרופ' קטן מנהל את האונקולוגיה בתה"ש, אנוכי המנהל ברמב"ם).
    באשר לקליטה: לעתים רבות קורה שבלוטת הטימוס (בעברית: בלוטת ההרת) קולטת בבדיקת PET לאחר טיפולי כימותרפיה. קליטה זו אכן צריכה להעלם באופן ספונטני כעבור מספר חודשים. אשר על כן אני מסכים עם רופאיך שהציעו לעקוב בצורה מסודרת ולוודא שאכן הקליטה נעלמת מעצמה עם הזמן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך

פרופ' קוטן
    18/02/2008

תודה רבה על תשובתך המהירה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו