אני מועמד לתרום מח עצם, אבל זה יקר!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני מועמד לתרום מח עצם, אבל זה יקר!
    שי מהצפון
    18/02/2008

לאחר שנתתי דגימת דם לארגון עזר מציון בשנת 2004, קבלתי פניה לאחרונה מהארגון שנמצאתי מתאים לתרום מח עצם לחולה בלוקמיה שזקוק דחוף לתרומת מח עצם.
    אני אדם המאמין בה' ומוכן לתרום מעצמי ומזמני עבור עניין כה חשוב כהצלת נפש מישראל,
    אבל מסתבר שאין הם באים לקחת ממני את התרומה בביתי אשר בצפון, אלא עליי לנסוע לבדיקות בבתי חולים שונים באיזור המרכז, בשעות הנוחות לאותם בי"ח, וכך אני עליי להפסיד שעות עבודה רבות ויקרות. בנוסף לכך, ארגון עזר מציון התחיל להתמקח איתי על מחיר הנסיעות לבתי החולים, וכך אני מתחיל להרגיש כבר מההתחלה לא כתורם נכבד, אלא כסחטן שפל.
    ובכן שאלתי: אם יש מי שזקוק לתרומה ממני, אז יטרח ויבוא לקחת אותה ממני בביתי, או לפחות בבית החולים הקרוב ביותר לביתי (בעפולה), וכמובן רק בשעות הפנויות שלי. במידה והתנאים האלה אינם מקובלים על החולה ורופאיו, האם לא צודק הדבר שישלמו לי מחיר מלא של הפסד יום העבודה + נסיעות במונית ספיישל (או בנסיעה פרטית אחרת)???

אני מתפלא שעלי בכלל לדרוש דבר כל כך פשוט, המובן מאליו!!! הלא כן?!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תרומת מח עצמות

פרופ' קוטן
    19/02/2008

לדעתי אתה צודק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו