מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גידול בסאקרוםג'ודי26/08/2012
שלום רב, לפני שנתיים התגלה בכיליה RCC עברתי כריתה והייתי במעקב כי ראו משהו בריאות. היום לאחר שנתיים התגלה גידול בסאקרום מאותו סוג אני סובלת מכאבים עזים
ומקבלת הקרנות שעוזרות לי אבל נשארו לי כאבים משונים שירדו לישבן +ירך עליונה בצורה
של שפשפת ושריפה פנימית מבחוץ לא רואים שום דבר וזה אפילו הגיע לחצי מאבר המין בכל האזור אני מרגישה שהאיזור רדום ומאובן ושורף. אני לא יודעת אם ליחס את זה לגידול או לאיזה משהו אחר. אני חייבת
לציין שנדבקתי בחיידק קלבסיאלה קיבלתי המון אנטביוטיקה לוריד ולא עזר ועכשיו החליטו שאפסיק את האנטיביוטיקה כך שאולי יש ליחס את הכאב הזה לחיידק הזה . האם נראה לכם שצריך ליחס את הכאבים לחיידק הזה? אני עוד רוצה לציין שהכאבים החזקים עברו ונשארתי רק
אם השריפה הזו ומה שתארתי.תודה מחכה לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גידול בסאקרום - תגובה
פרופ` אברהם קוטן26/08/2012ההקרנה עשויה להקל על הכאב, אבל ההשפעה תחול רק אחרי מספר שבועות.
יש מקום לשקול טיפול אונקולוגי תרופתי, כגון תרופות ביולוגיות עם סיכוי לנסיגת הגרורה ולהקלה בכאבים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגידול בסאקרום
ג'ודי27/08/2012תודה רבה לתשובה המהירה אני מבינה שאת כל הכאבים והשרפות עלי ליחס לגידול?
אני באמת מתחילה לקבל ברגע שיאשרו ממכבי תרופה ביולוגית סוטנס ואני באמת מקוה שיחד עם ההקרות התקופה הקשה תעבור. שוב תודה לתשובה המהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)