סרטן בפרוטיס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סרטן בפרוטיס
    כהן תמר
    17/09/2012

יש לי סרטן הפרוטיס. רציתי לדעת אם יש מחקרים בקשר לסרטן זה. והאם יש תרופה כלשהי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סרטן בפרוטיס

הוספת תגובה

• סרטן בפרוטיס - תגובה

ד''ר יוסף ברנר
    18/09/2012

יש מחקרים רבים על גידול זה. תוכלי למצוא באתר pubmed
    הטיפול העיקרי הוא ניתוח. לעיתים צריך להוסיף הקרנות לאחר הניתוח
    ד"ר יוסף ברנר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סרטן בפרוטיס

כהן תמר
    18/09/2012

תודה על תשובתך
    אני עברתי כבר את שלבי הניתוח וההקרנות. עכשיו יש לי גרורות בריאות והאונקולוג לא מציע לי כל תרופה - כך שהגידול גדל, אמנם לאט, חשבתי שלחברות המפתחות תרופות לא משתלם להמציא תרופה לסרטן שהוא יחסית נדיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סרטן בפרוטיס - תגובה

פרופ` אברהם קוטן
    18/09/2012

זה ממש לא מדויק
    קיימות תרופות ותיקות וחדשות לסרטן הפרוטיס, אלא שנותנים אותן רק כאשר הגרורות משגשות מהר יותר או מגיעות לגודל הגורם לסימפטומים. בהתחשב בקצב הצמיחה האיטי אין הצדקה לתת טיפול שיש לו תמיד שיעור מסוים של תופעות לוואי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו