מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חיפהטניה20/10/2012
שלום רב, אני בת 56. מחזור אחרון לפני כ-5.5 שנים. בסוף חודש יולי 2012 עברתי ניתוח למפקטומיה בגידול תלוי-הורמונים בקוטר 2 ס"מ בשד שמאל . באופסיה לפני ניתוח היה : HER2/neu 2-3 . ER-100%, PR-100%, KI-40-45%. אחרי ניתוח 3 בלוטות זקיף שליליות ושוליים נקיים. HUR2 שלילי, ER חיובי ו-PR שלילי. KI 5-7%. עדיין אין לי תשובה של אונקוטייפ (בגלל הטעות של מזכירה, שלא ידעה כצד שולחים בקשות..) ב-18.10 האונקולוג שלי המליץ לי להתחיל לטול את טמוקסיפן, כי הודיעו לו, שסוף סוף החומרי נשלח לארצות הברית לבדיקת אונקוטייפ. כמו כן עשיתי סימולציה קרונות, וקבעו לי תור לקרנות רק לאמצע חודש נובמבר (33 פעמים). והד"ר אונקולוג אמר לי שאם לא ילך לי את הםמוקסיפן יחד עם קרנות , אהפסיק לטול אותו ואמשיך אחרי קרנות. אבל יש לי הרבה חששות: האם ניתן לקבל טמוקסיפן יחד עם קרנות? או עדיף אחרי טיפול בקרנות להתחיל לטול אותו? היום עברו כבר כמעת 3 חודשים אחרי ניתוחי, ואני עדיין לא התחלתי הטיפול במחלה שלי...תודה מראש.
טניה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיפה - תגובה
פרופ` אברהם קוטן28/10/2012אפשר לקבל טמוקסיפן יחד עם הקרנות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)