סרטן בכיליה וגרורה בסאקרום וקשריות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סרטן בכיליה וגרורה בסאקרום וקשריות
    ג'ודי
    31/10/2012

בשנת 2010 גילו אצלי סרטן בכיליה והוציאו לי אותה תוך כדי עשו CTוראו שיש קשריות בריאות שבהן אני במעקב עכשיו שנתיים וחצי אחרי נתגלה גידול בסאקרום אני מטופלת בתל השומר אצל דר' ברגר מהתחלה ולא התיעצתי עם שום רופא אחר פתאום נכנסתי לחרדה גדולה ורציתי להתיעץ עם עוד רופא מומחה ואני לא יודעת למי לפנות בבקשה אני יודעת שלא נותנים שמות של רופאים אבל אולי איזה מרכז רפואי או רמז כלשהוא אני בחרדה גבוהה. כמו"כ אני קוראת בפורם על מרקרים ומדרגות המחלה מה זה המרקרים האלו ובאיזה בדיקה אפשר לראות אותם? ואיך אני יודעת על שלבי המחלה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סרטן בכיליה וגרורה בסאקרום וקשריות - תגובה

פרופ` אברהם קוטן
    01/11/2012

ראשית - אני סבור שהרופא שלך בבי"ח שיבא, ד"ר ברגר, הינו בר סמכא בנושא סרטן הכליה. בכל מרכז אונקולוגי יש רופא שמתמחה בגידולים אורולוגיים (ברמב"ם - ד"ר אביבית פאר וד"ר אביבית נוימן, באסף הרופא - פרופ' אבישי סלע, בבילינסון - ד"ר אלי רוזנבאום)

אין סמני סרטן לסרטן הכליה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו