אבחון סמפטומים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבחון סמפטומים
    גיוי
    08/11/2012

שלום

אני פונה בעקבות כמה סימפטומים (שהופיעו או התחזקו בחצי שנה האחרונה) המעוררים אצלי חשש, וברצוני לקבל טיפול רפואי לאבחנם

בחודשים האחרונים הופיעו לי סימפטומים שהתגברו וחלקם הופיעו כבר לפני שלוש שנים לערך, עד כה נאמר לי שעלי להיות במעקב ולמיטב הבנתי- לא קיבלתי הבחנה (מלבד- 'כנראה שזה מעי רגיש', או 'להמשיך ביופסיית מעקב')

איני בטוחה לאיזה תחום התמחות רפואית עלי לפנות כדי לקבל אבחון וטיפול רפואי,
    אודה על עזרתכם- הכוונה רפואית בעניין

לפני כשלוש שנים מיששתי את איזור הצלעות והרגשתי 2-3 גושים קשים. רופאת משפחה אמרה שזה וודאי 'כדורי שומן', ערכו בדיקת אולטרסאונד. כעבור שנה וחצי הבחנתי שהישענות על האיזור גורמת ליל לכאב לא רגיל, וביקשתי שוב אולטרסאונד- לא קיבלתי מענה מפורט אך נאמר לי שהבדיקה חזרה תקינה.

בכמה חודשים האחרונים אלה סמפטומים שהופיעו-

-כאבים באיזור הצלע השמאלי, באיזור התחתון-אמצעי. במישוש האיזור כואב יותר, ולעיתים אני מרגישה גושים
    הכאבים הלכו וגברו בשנה וחצי האחרונות, בחודשים האחרונים- משמעותית

-בחצי שנה האחרונה- דימום בין ווסתי קל.
    נלקחה ביופסיה ופאפ שיצאו תקינות.
    כחודש חודשיים לפני הדימום- התחלת נטילת כדורים מסוג "קונצרטה" (תחליף ריטלין) שלאחר כמה חודשים הפסקתי לקחת

-רגישות בעיכול (שלשולים ועצירות אם כי זה בעיקר במזונות מסוימים במינון מסוים)
    לפני כמה שבועות- היה גם מעט דם על נייר הניגוב לאחר הרבה מאוד יציאות רכות, מקרה שחזר רק פעמיים שלוש בערך, באותו שבוע. הגסטרולוג המליץ על בדיקות קולונוסקופיה ואנדוסקופיה אך אני חוששת מעט מפעולה זו ומנסה לראות אם כדורי פרוביוטיקה משפרים את המצב- בנתיים נראה כי אין שיפור ניכר. לאחר כמה ימים בהם אכלתי בעיקר ירקות חלק מהכאבים התגברו- אולם אני לא בטוחה שיש מוקד כאבים אחד אלא יתכן שיש 2 באיזור הצלע השמאלית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אבחון סמפטומים

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

פרופ` אברהם קוטן
    09/11/2012

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_גסטרואנטרולוגיה_מחלות_דרכי_העיכול' id=link]גסטרואנטרולוגיה, מחלות דרכי העיכול[/a].

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו