פי סי טי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פי סי טי
    לי
    24/11/2012

שלום, עברתי בדיקת פט סי טי בעקבות גדול שאתי בשד ימין ואני לפני ניתוח הוצאת הגוש.לפני כן עשיתי צלום חזה בו נראה מוקד רך כ-1 ס״מ . בתוצאות הפט סי טי נכתב: חזה :קליטה פתולוגית של FDG בעוצמה גבוהה בגוש באספקט לטרלי תחתון של השד הימני בגודל 1 ס״מ בשעה 7. בתי השחי ושאר קבוצות דופנות בית החזה שמורים. גרנולומות מסוידות בשתי הריאות ועיבוי תת פלאורלי מערי ב-RUL, ללא קליטה פתולוגית של .FDG המדיאסטינום שמור. שערי הראות חופשיים. איןעדות לתפליט פלאורלי או פריקרדיאלי. שאלתי היא: מה משמעות הממצא: ״ גרנולומות מסוידות בשתי הריאות ועיבוי תת פלאורלי מערי ב-RUL, ללא קליטה פתולוגית של FDG " ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פי סי טי

הוספת תגובה

• פי סי טי - תגובה

פרופ` אברהם קוטן
    24/11/2012

מירב הסיכויים שמדובר בממצאים שפירים (לאחר דלקת בעבר או שחפת ישנה שהבריאה) ולא גרורות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פט סי טי

לי
    24/11/2012

מודה לך על תשובתך המהירה. שבת שלום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו