מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סרטן פי הטבעת גידול עורגיני29/04/2013
שלום רב,;לפני חודשים התגלה לי סרטן פי הטבעת גידול עור.השבוע עומדת לסיים טיפול קרינתי משולב כימו וקרינה.שבוע ראשון קרינה וטיפול כימוטרפי 5 ימים וקרינהבמשך חודש ו5 ימים אחרונים כימו וטיפול קרינה. מרגישה טוב ללא שילשול כאבי בטן ובחילות.מעט קילופ עור ליד איזור הקרינה שמטופל בקרם שניתן עיי האחות של הקרינה.נאמר לי שזה שלב 2 בגלל הגידול,אין גרורות עשיתי פט סיטי.נאמר לי שאחרי הטיפול אצטרל לעשות או סיטי או פט כלומר עוד 3 שבועות או חודש.ונאמר לי שוב שזה יהיה בלי ניתוח.
שאלותי הובטח לי סיכויי החלמה גבוהים 80 אחוז,למרות זאת אני עדיין חוששת שיהיה לי ניתוח
שנית הכנסתי את האצבע לפי הטבעת והירגשתי שהגודל שהיה של הגידול קטן או נעלם.כי לפני טיפול הרגשתי שאני לא יכולה להכניס את האצבע (סליחה על הביטוי);
כמו כן נעלם לי הגירוד שהיה מאז הטיפול
מה דעתך לאור מקרים הרבים כמו שלי שנתקלת בהם
תודה גיני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרטן פי הטבעת גידול עור - תגובה
פרופ` אברהם קוטן29/04/2013התיאור שלך מעיד על תגובה קלינית טובה עם סיכוי טוב לריפוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)