מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בבקשה!!!!אנונימית13/05/2013
שלום וברכה:
יש לי כמה כתמים עגולים ואדומים בחיך העמוק ואני מאוד חוששת ממה שקראתי: הייתי אצל רופא אף אוזן גרון שאמר לי לחזור אליו עוד שבוע אם זה לא עובר ואני מאוד מודאגת - הוא רק הסתכל וחושב שזה פצעים ויראלים אך אני לא יודעת עד כמה ניתן לאבחן על ידי הסתכלות בלבד- מה שאני יודעת זה שבגידולים בפה זמו הוא משמעותי
רציתי לדעת ממה כתמים אדומים יכולים לנבוע אם לא מגידול ומה הטיפול במידה וזה חס וחלילה גידול- האם יכרתו לי את כל החיך ואני יתעוות בפנים?
מאוד מודאגת...
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה!!!! - תגובה
פרופ` אברהם קוטן13/05/2013קרוב. לוודאי שמדובר בתהליך דלקתי
מציע שתפני למחלקה לרפואת הפה למשל בבי״ח שיבא (ד'ר נועם ירום) או ברמבם (ד'ר טל ברג)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני
אנונימית13/05/2013אני מקווה שזה דלקת ולא משהו אחר אם כי אני מאוד ישמח לעשות דגימת רקמה לדעת בוודאות מה זה- הרופא חושב שזה וירוס- מה זה אומר עכשיו גם שמערכת החיסונית שלי חלשה או נלחמת נגד משהו? רציתי בבקשה לשאול עד כמה ניתן לשער מה זה על ידי הסתכלות בלבד?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני - תגובה
פרופ` אברהם קוטן13/05/2013רופא מיומן יכול לאבחן על ידי הסתכלות
זיהום וירלי הוא מאד שכיח ולא מעיד על חסינות ירודה בהכרח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
אנונימית13/05/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהmri
אנונימית14/05/2013שלום:
אני רוצה לעשות בדיקת mri מקיפה ובאופן פרטי לכל הגוף כיוון שיש לי כרבים בלתי מוסברים והקופת חולים מושכת אותי עם בדיקות כבר 3 חודשים
השאלה שלי היא האם ידוע לכם טווח מחירים פחות או יותר והאם אני חייבת הפנייה מרופא?, כמו כן האם צריך לעשות גם רגליים וידיים או שזה מיותר?
אשמח לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהMRI
אברהם קוטן14/05/2013לגבי מחיר - אין לי מוןשג, תתקשרי למכון בו מתבצעת הבדיקה ותשאלי ישירות
יש לי השגות על ביצוע בדיקת MRI ללא אינדיקציה ברורה וללא שאלה קלינית ממוקדת. לעתים ביצוע בדיקה בסיטואציה שכזאת עלול לגרום ליותר בלבול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודב רבה
אנונימית14/05/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא רגועה
אנונימית14/05/2013שלום: וסליחה שוב..
בקשר לכתמים האדומים שיש לי בחיך הרופא של אף אוזן גרון אמר שאם הם לא יעברו עוד שבוע הוא ישלח אותי למישהו שמתעסק עם זה כנראה רופא פה ולסת- השאלה היא למה מלכתחילה שלחו אותי אליו אם התחום שלו לא כולל את הפה כי אני מפחדת שהוא מבזבז לי זמן יקר עם כל הקטע של ללכת ולחזור כל פעם אם פשוט ניתן לקחת דגימה ולבדוק מה זה - אני ממש חוששת שאבחנה שגויה שלו תפגע בי - ואני תלויה בטופס הפנייה שלו- לצערי!!! עד כמה רופא א.א.ג מבין בדברים כאלו זה לא שייך לרופא פה ולסת?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאסתי
דורון14/05/2013את יכולה להיות רגועה
גם בן אדם שמאובחן כחולה סרטן
לוקח שבועות עד שעושים את כול הבדיקות
ואפילו חודשים עד שמתחילים לטפל
בדרך כלל אין לזה שום השפעה על התוצאה הסופית
תביני גידול סרטני עד שהוא מורגש מקנן בגוף חודשים ואפילו שנים עד שמבחינים בו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)