סרטן לבלב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סרטן לבלב
    ארל'ה
    15/05/2013

חולה בסרטן לבלב מסוג אדנוקרצינומה, לאחר ניתוח וויפל עם שוליים נקיים כך בפתןלוגיה, לאחר 5 סדרות של ג'מזר, מרקרים בעליה , ממשיך עם הקרנות וכדורי קסלודה 2X2 ביום סה"כ 1000 מ"ג
    שאלתי מה המשמעות של המשך הקרנות וקסלודה, כמו כן סי.טי האחרון מ-3/13 הראה החמרה קלה במיטת ניתוח והמרקרים קפצו מאז מ-35 ל-136 האם זה אומר שלמחלה יש גרורות. עוד אציין שאני סובל מאז הניתוח מכאבי בטן באזור הפנימי של הניתוח (בחלק העליון של הבטן)
    שהולכים ומחריפים (גם בשינה אני מתעורר מכאבים), נאמר לי שאצרך לחיות עם זה ומיותר לציין שאיכות החיים שלי ירודה מאוד, האם זה קשור למחלה או למשהוא אחר אני מתחנן ליעוץ ופתרון בנושא .
    האם צריך לעשות P.C.T או MRI על מנת מה המצב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סרטן לבלב

הוספת תגובה

• סרטן לבלב - תגובה

ד''ר יוסף ברנר
    17/05/2013

בדיקות המעבדה והסימפטומים מצביעים על אפשרות של הישנות המחלה בבטן. מציע לעשות פט-סיטי ולשקול טיפול בכימותרפיה עם שילוב של אירינוטקן ואוקסליפלטין או עם תרופה בשם אברקסן
    ד"ר יוסף ברנר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו