מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טקסוטר שבועיחגית19/06/2013
שלום רב!
אני מבקשת לדעת מהו פרוטוקול טקסוטר שבועי? האם מדובר בטיפול פעם בשבוע באופן קבוע ללא הפסקה?
וכן מהו המינון המקובל בסרטן השחלות?
מתי מומלץ לבדוק סמן?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טקסוטר שבועי - תגובה
פרופ` אברהם קוטן20/06/2013ניתן אכן פעם בשבוע המינון הוא 25-30 מג למר אפשר לעשות הפסקה דל שבוע אחרי כל 3 פעמים אבל לכל מכון המדיניות הספציפית שלו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטקסוטר שבועי
חגית20/06/2013ראיתי שכתוב weekly non stop מה זה אומר?האם זה אומר טיפול קבוע ללא הפסקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטקסוטר שבועי - תגובה
פרופ` אברהם קוטן20/06/2013זאת גם אופציה אבל לא תורה מסיני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטקסוטר שבועי כתרופה בודדת
חגית20/06/2013הוחלט על טיפול בטקסוטר שבועי כתרופה בודדת וכפי שהבנתי עכשיו מדובר בטיפול ללא הפסקה במינון 35מג למ"ר. אני לא שקטה מכך כי נראה לי שהמינון נמוך מידי בשעה שהגידול שינה אופיו ממתון לאגרסיבי מתבטא בעליה חדה ומהירה בסמן מ-187 ל-1119 תוך חודש כשאני ללא טיפול.ולאחר 3 שבועות מחזור טיפולי אחד של גמזר וקרבו הסמן עלה ל-1968.ובנוסף בבדיקה גופנית נמוש גידול 4ס"מ בדוגלס (חדש)וכן גדילה של גידול שהיה בכיפת הנרתיק. כך שנראה לי שמתפספס לי.אני יודעת שחוששים מתרומבוציטופניה שנגרמה גם מקרבו בלבד. אבל עכשיו לאחר קרבו וגמזר עם תרומבוציטופניה, ביום הטיפול מח העצם התאושש יפה(160000 תרומבוציטים).
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטקסוטר שבועי כתרופה בודדת - תגובה
פרופ` אברהם קוטן20/06/2013ההחלטה הטיפולית נכונה והמינון גם הוא נכון
נקווה שתסתמן תגובה ושהגדול ייסוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)