עזרה במציאת מומחה לייעוץ בסרטן ריאו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה במציאת מומחה לייעוץ בסרטן ריאו
    מתן אשל
    20/06/2013

שלום רב. ותודה רבה רבה על התמיכה.

הבקשה בקצרה: חיפוש אחר מומחה בנושא סרטן ריאות: אימי חולה מספר חודשים בסרטן ראיות, ועברה טיפולי הקרנות וכן מספר טיפולים כימתרפים,, אנו עומדים לפני בדיקת ct שלישית ולאחריה קביעת המשך טיפול ע"י הרופא שאצלו אימי מטופלת: ד"ר דב פלקס מבית חולים בלינסון.
    אנו מחפשים מומחה נוסף להתייעץ איתו בתור חוות דעת שניה. ראיתי באינטרנט המון שמות ואני לא מבין כ"כ עם מי כדאי, השמות ששמעתי מחברים היו: ד"ר מאיה גוטפריד,
    וד"ר ענבר משה.
    האם תוכלו בבקשה לכוון אותי אל מומחה טוב בנושא שיוכל לעזור לי, או אדם שיכול להכווין לכך?

(אני לא סגור כ"כ בשם המדויק של המחלה, אם יש צורך אברר, אבל בגדול לפי מה שהבנתי זה "אדנוקרצינומה" וגם משו כמו lung ca

תודה רבה רבה ויישר כח!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שמעתי רק טובות על ד"ר גוטפריד

מישהו
    20/06/2013

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמעתי רק טובות על ד"ר גוטפריד - תגובה

פרופ` אברהם קוטן
    20/06/2013

בכל מרכז אונקולוגי בארץ יש אונקולוגים המתמחים בסרטן ריאה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו