סרטן לבלב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סרטן לבלב
    דולי
    20/06/2013

בעלי לאחר ניתוח וויפל לפני כשמונה חודשים נמצא גידול בראש לבלב - אדנוקרצינומה עם שוליים נקיים, טופלתי בג'מזר 1640 חמישה חודשים, המרקרים בהתחלה היו 29 ובעליה לאחר בג'מזר היה 137 ועלה עד ל-1180, מטופל כיום כבר ב-13 הקרנות וקסלודה 1000 מ"ג פעמיים, בבדיקת דם למרקרים היום בעליה ל- 1370ובדיקת אנמיה 21 שאלתי היא למה המרקרים ממשיכים לעלות על אף ההקרנה במיטת הניתוח. האם יש מקום לדאגה ומה לגבי האנמיה. עוד אציין שיש ירידה במשקל שלא מהמחלה או מזה שאני לא יכול מצליח לאכול

תודה מראש על ההתייחסות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סרטן לבלב

הוספת תגובה

• סרטן לבלב - תגובה

פרופ` אברהם קוטן
    20/06/2013

יש מקום לברר מדוע הסמן עולה. אם אתה לפני סיום ההקרנות - הייתי מסיים את הטיפול הקרינתי ומברר, אם אתה בתחילת הדרך מבחינת ההקרנות - הייתי עוצר את הטיפול הקרינתי ומברר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סרטן לבלב - תגובה

ד''ר יוסף ברנר
    20/06/2013

מציע לשקול טיפול בתרופות כמו אוקסליפלטין, CPT-11 או שילוב של שתיהן
    או בתרופה בשם אברקסן
    ד"ר יוסף ברנר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו