וויפל סרטן לבלב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• וויפל סרטן לבלב
    דלית
    22/06/2013

לאחר ניתוח וויפל לפני כשמונה חודשים נמצא גידול בראש לבלב - אדנוקרצינומה עם שוליים נקיים, טופלתי בג'מזר 1640 מ"ג במשך חמישה חודשים המרקרים העליה היו בהתחלה 29 לאחר הג'מזר היה 137 ועלה עד ל-1180, מטופל כיום בהקרנות 13 מתוך 25 ובכדורים כימו קסלודה 1000 מ"ג פעמיים ביום בבדיקת דם היום המרקרים בעליה 1370 ובדיקת דם לאנמיה 21 שאלתי היא למה המרקרים ממשיכים לעלות על אף ההקרנה במיטת הניתוח והכימו שאני מקבל. האם יש מקום לדאגה ומה לגבי האנמיה. עוד אציין שיש ירידה במשקל (נראה לי שהירידה לא מהמחלה) מזה שאני לא מצליח לאכול.
    אני סובל מכאבי בטן חזקים מאוד, שמופיעים בכל זמן שישיבה , בשכיבה, לפני אוכל ובמיוחד אחרי אוכל אפילו אני מתעורר משינה מכאבים לא לוקח כדורים נגד כאבים. האם המדבקות פנטה או הסטיקים (כמו סוכריה על מקבל) יכולים לזור לי. ומהאפשר לעשות עם כאבי הבטן (נאמר לי שיש לי 2 בקעים מהניתוח) האם יש אפשרות לנתח או לא.כמו כן האם הכאבים הם מהבקעים או מהמחלה.
    תודה מראש על ההתייחסות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    וויפל סרטן לבלב

הוספת תגובה

• וויפל סרטן לבלב - תגובה

פרופ` אברהם קוטן
    22/06/2013

יש לדעתי לבצע הערכת מצב לגבי המחלה עליך להיוועץ באונקולוג המטפל בך 

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו