מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מידע לגבי אבחוןאביב קגן23/06/2013
שלום, אני סטודנט לקולנוע במכללת ספיר ואני מביים סרט גמר על מישהו שחולה בסרטן. אני מנסה לעשות מחקר מעמיק בתהליך של האבחון ולכן יש לי כמה שאלות. אם זה לא המקום הנכון אני מתנצל, ואשמח אם מישה יוכל להכווין אותי אליו. למקרה שכן, אשמח לדעת:
בהנחה והתשובות שונות לפי סוג הסרטן, הניחו בבקשה שמדובר בסרטן המוח.
-אילו בדיקות מבצעים כדי לקבוע אם יש גידול או לא?
-האם יכול להיות מצב שמטופל עובר בדיקות למשהו לא חמור או שונה ו"בטעות" מגלים אצלו גידול?
- מי הוא הראשון שמגלה את הגידול? כלומר הרופא שעשה את הבדיקה? רופא המשפחה? הטכנאי?
- ומה נוהל ההודעה לחולה? האם מתקשרים מיד ואומרים בטלפון? האם מזמנים לפגישה?
אשמח לדעת כמה שיותר, כולל תשובות לשאלות שלא שאלתי כדי לדייק בהצגת המצב. תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מידע לגבי אבחון - תגובה
ד''ר יוסף ברנר24/06/2013הפורום אינו מיועד לשאלות עם תשובות נרחבות.
מציע לך להיפגש עם אונקולוג בבית חולים
ד"ר יוסף ברנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)