סרקומה בעצמות במצב גרורתי.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סרקומה בעצמות במצב גרורתי.
    ישתכח שמו
    22/07/2013

אחותי במצב של התפשטות בגב וברגל, אין כל כך אופציה לבצע הקרנות כיוון שטוענים לנמק, ניסו טיפול תרופתי ביולוגי, לא עזר. כימותרפיה גם לא. אנחנו מבינים שהמצב כנראה סופני.. ברצוני למרות זאת, לברר היכן אנחנו עומדים... היא מקבלת מנות דם כי היא על אפס. הנתרן והאשלגן גם כן אפס. זו מעיד על התחלה של קריסת המערכות? אני מבינה שזה לא מקצועי ולא תוכלו לתת לי תשובות מדוייקות, אבל עדיין.. אני מתחננת לקבל פירורי מידע אני מפחדת על אמא שעדיין תולה תקוות, ואני מניחה שלפי הנתונים מצבה הוא סופני... עד כמה? כמה זמן נשאר לה, בהערכה גסה , אולי שאלה מפגרת אבל אני ממש חייבת חוות דעת רפואית שיכולה לפזר לי קצת מהערפל... בקיצור, הנתונים המעפנים האלו מה הם מראים? שזה סופני ברמה כזו שהיא יכולה לפוג מהעולם פחות מחודש? אני רוצה תשובה ריאלית ומדוייקת עד כמה שיש באפשרותכם.. אודה לכם. מבינה שזה מצב בעייתי להתייעץ טקסטואלית בלי נתונים ותיק רפואי.. ועדיין.. השתדלו נא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סרקומה בעצמות במצב גרורתי. - תגובה

ד''ר יוסף ברנר
    23/07/2013

אין אפשרות לענות לך לפי המידע המצומצם.
    מציע לקבוע פגישה עם הרופא/ה האונקולוג/ית המטפל/ת ולקבל את מלוא המידע המהימן
    ד"ר יוסף ברנר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו