תחושה כללית לא טובה ונפיחות לימפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תחושה כללית לא טובה ונפיחות לימפה
    מור
    13/08/2013

לכל המעוניין לעזור שלום רב, שמי מור, עוד לא בת 25, מבחינה כללית אני בחורה בריאה מאוד ממוצא מזרחי, מעולם לא הייתה לי נטיה למחלות או הידבקות או דלקות למניהן.
    ההיסטוריה היחידה שיש לי היא התפתחות של ציסטות בשחלה הימנית, בין הגילאים 16-18 עברתי ניתוח לפרסקופיה ושתי שאיבות של ציסטה.
    לפני שנה לערך, אני ובן זוגי עברנו לתאילנד לשם פתיחת עסק, לפני כמה חודשים הופיע לי כמין שתף דם בצד שמאל של השוק ברגל השמאלית, כמה חודשים אחרי ועדיין לא עבר, לפני שלושה חודשים יצאה לי פטריה מתחת לכל עשרת האצבעות בידיים אך היא מתחילה לעבור, לפני שלושה שבועות לערך החלו נפיחויות וגזים מרובים, תחושת אי נוחות בבטן התחתונה וכאבי גב תחתון חמורים, בכל פעם שאני מתישבת אני מרגישה לחץ אדיר באיזור השחלות, וגם הבחנתי בחספוס מסויים בנרתיק (רק שאיינני יודעת אם זה נורמאלי ופשוט לא שמתי לב, או שזו עוד פטריה) הלכתי לגיניקולוג פרטי פה בתאילנד ונאמר לי כי הכל תקין.
    לפני קצת יותר משבוע החלה לצאת לי בלוטת הלימפה בצד הצוואר (בצדו השמאלי של העורף), לאחר יומיים יצאו עוד ארבע, שתיים מתחת ללסת (צד ימין נפוח יותר משמאל), ושתיים נוספות מתחת לאוזניים בצמוד ללסת, והחל חנק מסויים, בתאילנד כמו בתאילנד לא צריך מרשם ולקחתי כדור נגד אלרגיה שעה אחרי החלטתי לפנות לרופא, בבית החולים לאחר סיטי, הרופאה ניחשה שזוהי דלקת בדרכי הנשימה, למרות שאין שום חרחור או כאב המעידים על דלקת.. קיבלתי אנטיביוטיקה ליטול פעם ביום אחרי ארוחת הערב, רק שעכשיו אני כבר שבוע אחרי והנפיחות אינה יורדת, ההפך מתחילים לי לחצים באוזניים, והחלה גם נפיחות באיזור הרקטום, אני מזיעה כל היום וכל הלילה בהגזמה, ירדתי במשקל והחזה שלי נפל, אך יכול להיות שזה קשור לרגישות לאנטיביוטיקה.
    אינני יודעת כבר אם אני היפוכונדרית או פרנואידית אבל הייתי רוצה לשמוע חוות דעת נוספות מכיוון שאני רואה שכל האתרים הלגיטימיים למניהם קושרים קשר הדוק בין נפיחיות אלה לסרטן כלשהו.
    כל פגיה עם רופא יקרה מאוד, והייתי רוצה לדעת בפני מה אני עומדת ומה אני צריכה לבדוק בדיוק כדי לא לאבד זמן ולגרום להחרפה וגם כדי לא להוציא כסף מיותר.
    אודה לכל חוות דעת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תחושה כללית לא טובה ונפיחות לימפה - תגובה

ד''ר יוסף ברנר
    13/08/2013

פורום זה מיועד לחולי סרטן מאובחנים
    ד"ר יוסף ברנר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו