שאלה חשובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה
    מישהו
    17/09/2013

ד"ר שלום!

אני בן 23,לפני שנתיים הייתי לועס את העטיפה של שישיית עין גדי בצבע הכחול והייתי לועס את זה הרבה זמן עד שהצבע כבר היה צובע לי את הפה(אני אידיוט יודע) עשיתי את זה עשרות פעמים ולפני שנתיים הפסקתי-ואז התעורר אצלי חשש-אולי הצבע הזה היה מסרטן? אולי יש בו חומרים מסרטנים? איך אני יכול לבדוק האם זה נכון ומה אתה מציע לי לעשות ללכת לבדיקות? לגלות אם החומר מסרטן או לא? אני צריך את עזרתך פה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה

הוספת תגובה

• שאלה חשובה - תגובה

ד''ר יוסף ברנר
    21/09/2013

אין לי מידע בנושא זה
    ד"ר יוסף ברנר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טעמתי צבעי שמן

אריאנה
    25/09/2013

אני מציירת בצבעי שמן מגיל 12. נהגתי למצוץ בזמן ציור את המכחול, במיוחד של הצבע הכחול הפרוסי. בגיל 25 התגלה אצלי סרטן בלוטת התריס. כיום בת 60 ובריאה.
    גם ואן גוך נהג לחדד את המכחול עם צבעי השמן בשפתיו, ויש אומרים שהוא חטף בעקבות זאת הרעלה שגרמה לשגעונו וגם לשיבוש הראייה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טעמתי צבעי שמן - תגובה

פרופ` אברהם קוטן
    02/10/2013

אין לטענה זו שום בסיס מדעי מוכח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו