הודגקין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הודגקין
    אלה
    22/09/2013

היי, קוראים לי אלה ואני בת 15 וחצי ולפני כארבעה חודשים אובחנתי בלימפומה הודגקין שלב A2 ,עשיתי ארבעה קורסים של ABVD, לפני שבוע ב"ה סיימתי תאחרון, יום למחרת האחרון התחילו לי כאבי ראש לא חזקים במיוחד אבל כן מציקים, מסביב לעיניים כזה..זה נמשך כבר שבוע ואני מצחילה לדאוג..האם זה קשור לתופעות לוואי של הכימו? או שאני צריכה לדאוג שזה משהו אחר? אני בלחץ, תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הודגקין

הוספת תגובה

• הודגקין - תגובה

פרופ` אברהם קוטן
    22/09/2013

הסבירות שזה שייך למחלה הינה אפסית, אם בכלל.
    מכל מקום - אם זה לא חולף או חלילה מתגבר - תפני לרופאיך, לכאבי ראש יש הרבה סיבות, והוצ'קין לא גורם כאב ראש...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הודג'קין

אלה
    22/09/2013

לא למחלה, התכוונתי לתופעות לוואי של הכימותרפיה זה יכול להיות? כי זה הופיע לי ממש יום אחרי הכימותרפיה. זה מפחיד אותי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הודג'קין - תגובה

פרופ` אברהם קוטן
    22/09/2013

אולי
    אם זה לא חולף ביממה הבאה צדדי למרפאה בה קבלת הטיפול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו