טיפול הורמונלי לסרטן ערמונית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול הורמונלי לסרטן ערמונית
    אנקר מכלוף
    03/10/2013

חליתי בסרטן ערמונית אחרי 2 ביופסיות התגלה סרטן במדד גליקסון 7/8 האורולוג
    נתן לי טיפול הורמונלי כדור קזודקס 50 1 ליום לא יותר מחודש וזריקה פעם ב3 חודשים עקב המדד הגבוה הוזמנתי למכון אונקולוגיה ושם הסבירו לי שאני צריך לעבור הקרנות ואת הכדורים יש להמשיך לקחת עד סוף ההקרנות שזה בערך כחצי שנה זה הנורמה שהם נותנים לכולם
    אני בן אדם בגיל 73 חולה בגליאן ברה מרותק לכיסא גלגלים ,לפני שנה היה לי אירוע לב עשו 2 צנתורים ושמו לי 2 סטנדים, כמו כן אני סובל גם מאסתמה עקב המחלות והגיל האורולוג ביקש להגביל את הכדורים לא יותר מחודש נגשתי לקבל חוות דעת ממנהל האונקלוגיה ב איכילוב וגם הוא אמר להפסיק אחרי חודש
    אבל המחלקה האונקולוגית שבו אני הולך לעבור הקרנות מתעקשים להמשיך את הכדורים אני חושש לנזק שהכדורים עלולים לעשות
    לכן אני מבולבל ואני לא יודע מה לעשות
    אבקש את עצתכם מה לעשות בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טיפול הורמונלי לסרטן ערמונית - תגובה

ד''ר יוסף ברנר
    06/10/2013

אני חושב שאדם עם כל כך הרבה בעיות רפואיות יכול להיות מטופל בטיפול הורמונלי בלבד ללא הקרנות או טיפול בהקרנות בלבד ללא טיפול הורמונלי. בכל מקרה אין צורך לקבל גם זריקות כל 3 חודשים וגם כדור הורמונלי כל יום, הקסודקס ניתן לרוב לחודש אחד בלבד ולאחר מכן מספיק הטיפול בזריקה .
    אשמח לשמוע את חוות הדעת של פרופ' קוטן בנושא זה.
    ד"ר יוסף ברנר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו