מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול הורמונלי לסרטן ערמוניתאנקר מכלוף03/10/2013
חליתי בסרטן ערמונית אחרי 2 ביופסיות התגלה סרטן במדד גליקסון 7/8 האורולוג
נתן לי טיפול הורמונלי כדור קזודקס 50 1 ליום לא יותר מחודש וזריקה פעם ב3 חודשים עקב המדד הגבוה הוזמנתי למכון אונקולוגיה ושם הסבירו לי שאני צריך לעבור הקרנות ואת הכדורים יש להמשיך לקחת עד סוף ההקרנות שזה בערך כחצי שנה זה הנורמה שהם נותנים לכולם
אני בן אדם בגיל 73 חולה בגליאן ברה מרותק לכיסא גלגלים ,לפני שנה היה לי אירוע לב עשו 2 צנתורים ושמו לי 2 סטנדים, כמו כן אני סובל גם מאסתמה עקב המחלות והגיל האורולוג ביקש להגביל את הכדורים לא יותר מחודש נגשתי לקבל חוות דעת ממנהל האונקלוגיה ב איכילוב וגם הוא אמר להפסיק אחרי חודש
אבל המחלקה האונקולוגית שבו אני הולך לעבור הקרנות מתעקשים להמשיך את הכדורים אני חושש לנזק שהכדורים עלולים לעשות
לכן אני מבולבל ואני לא יודע מה לעשות
אבקש את עצתכם מה לעשות בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול הורמונלי לסרטן ערמונית - תגובה
ד''ר יוסף ברנר06/10/2013אני חושב שאדם עם כל כך הרבה בעיות רפואיות יכול להיות מטופל בטיפול הורמונלי בלבד ללא הקרנות או טיפול בהקרנות בלבד ללא טיפול הורמונלי. בכל מקרה אין צורך לקבל גם זריקות כל 3 חודשים וגם כדור הורמונלי כל יום, הקסודקס ניתן לרוב לחודש אחד בלבד ולאחר מכן מספיק הטיפול בזריקה .
אשמח לשמוע את חוות הדעת של פרופ' קוטן בנושא זה.
ד"ר יוסף ברנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)