מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התייעצות לגבי בדיקותאשלי17/10/2013
לפני כחודש וחצי גיליתי גוש בצוואר, הלכתי מיד לרופא והוא עקב אחרי זה במשך שבועיים. הגוש גדל ולכן נשלחתי למומחה אף אוזן גרון כי הגוש עצמו היה בלימפה.
נשלחתי לאולטרה סאונד צוואר ולימפות ובדיקות דם. בUS גילו כמה קשרי למפה מוגדלים ונאמר לי כמה פעמים שאלו רק לימפות תגובתיות למחלה כלשהיא שכבר הייתה לי, בבדיקות הדם התגלתה אנמיה קלה ורמה גבוהה של לימפוציטים. התייעצתי עם המומחה א.א.ג והוא אמר שעל פניו זה לא נראה מחלתי, אבל אני צריכה לחזור אליו עוד חודש.
אני פשוט לא מבינה למה הם לא נותנים לי תשובה חד משמעית, ועוד יותר מוזר לי שמכל התקופות שבהן הייתי חולה בדלקות גרון ללא הפסקה, דווקא בתקופה הזו הייתי בריאה לחלוטין עד שגיליתי את הגוש.
הגוש עצמו מאוד מציק לי ולפעמים גם כואב, והוא כמה סנטימטרים מתחת לאוזן, ממש באמצע הצוואר.
האם יש לי סיבה לחשוש? אני כלכך לא רגועה בעיקר אחרי שמכר נפטר מהמחלה הנוראית הזו בגיל 25, לאחר שדלקת הגרון שלו התגלתה בכלל כגוש סרטני .
תודה רבה מראש ורק בריאות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התייעצות לגבי בדיקות - תגובה
ד''ר יוסף ברנר17/10/2013אין מקום לעשות ביופסיה מכל גוש. ברוב המקרים מדובר בתהליך דלקתי. רק באם במעקב של מספר שבועות הגוש אינו קטן או נעלם, אז פונים לבדיקת ביופסיה. רופא ה א.א.ג שראה אותך פועל בצורה אחראית, ורק במעקב יוכל לקבוע האם יש מקום לביופסיה
ד"ר יוסף ברנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)