מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הקרנות בפניםאלי06/11/2013
שלום אני קיבלתי הקרנות לכל צד שמאל של פני עקב גידול שפיר בפרוטיס שחזר
עוצמת ההקרנות היתה גבוהה אני כבר 10 שנים אחרי
העור שלי ללא שיער זקן עוד מההתחלה העור יותר חום כהה ובצקתי הבנתי מרופאת הקרינה של המחלקה שטיפלה בי שראתה אותי אחרי שנים שאכן יש נזק גדול
אם איני טועה עוצמת הקרינה היתה 6000
מתמונות שחקרתי וראיתי קרינה על האור נראית אדומה שאלתי למה אצלי הנזק שונה וחזק
למה מחליטים במחלקות קרינה לתת על גידול שפיר אצל בחור צעיר כל כך עוצמה חזקה
דבר שמזיק לכל החיים
מה הרעיון בלתת קרינה לגידול שפיר שיש לו סיכוי מועט להפוך לממאיר בעוד הקרינה עצמה יש לה סיכוי יותר גבוה לסרטן אותי
ושאלה אחרונה אני מברר לגבי השתלת זיפי זקן האם יש אפשרות בכלל שזה יתפוס באיזור מוקרן
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקרנות בפנים - תגובה
פרופ` אברהם קוטן06/11/2013אני מניח שהיה לך גידול מסוג פלאומורפיק אדנומה
הטיפול המומלץ הוא על ידי קרינה במינון של 66 גריי
כל אחד מגיב בצורה שונה מבחינת תופעות הלוואי
הסיכון לממאירות מושרית קרינה אפסי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אלי10/11/2013מתוך ניסיון שלך
האם אנשים שעברו הקרנות באיזור צד של הפנים
האם העור נשאר כהה לתמיד או רק אדמומי והאם זיפי הזקן חוזרים אצל גברים
אני כבר שנים מנסה לחפש מידע או אנשים שעברו זאת ממה שראיתי עד עכשיו העור רק הפך לאדמומי ולא יותר אצלי ההקרנות הפכו לחומות בצקתיות מה יכול לשפר את המצב
אין משחות הבהרה שיכולות לעדן את הכוויה בצבע אין טיפולים לעור שעבר הקרנות
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשינויי קרינה בעור
אברהם קוטן10/11/2013הדרך המקובלת במצב שכזה - שימוש באיפור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)