מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חום נמוך ושלל תסמינים נוספיםו30/11/2013
שלום רב,
אני בת 25 ועל סף ייאוש, מאוד צריכה עזרה והכוונה..
מזה שנה מופיעים אצלי תסמינים משונים הכוללים חום גבולי (37.2-37.3) שעולה ויורד במהלך היממה, חוסר תיאבון , אובדן משקל (כ4 ק"ג), תשישות , כאבי שרירים, כאבי גרון , כאבים עמומים בבטן עליונה בצד ימין בעיקר, לאחרונה התווספו גם הזעות לילה והופיעו כמה בלוטות לימפה נפוחות ומעט כואבות באזור הלסת.
כמו כן, יש לי זיהומים ויראלים תכופים ודלקות חוזרות ונשנות בדרכי השתן.
עשיתי מספר בדיקות דם , אולטרסאונד ורנטגן - לא נמצא דבר. אם כי בבדיקה האחרונה היתה לי כמות מעט נמוכה של לימפוציטים - כ-0.57 , אך רופאת המשפחה אמרה כי זה לא משמעותי ובבדיקה חוזרה התוצאה תהיה תקינה.
אני מאוד חוששת שזו יכולה להיות מחלה ממאירה. אך הרופאה אמרה שזה לא יכול להיות כי היו מוצאים רמזים לכך בספירת הדם שיצאה תקינה (כמעט).
האם יכול להיות שהיא אינה צודקת? מה היית ממליץ לעשות בשלב זה? האם ישנן בדיקות נוספות שעליי לבקש?
תודה מראש וסליחה על הפוסט הארוך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סליחה, זהו הפורום הלא מתאים לכך
ו30/11/2013אנא מחקו את הודעתי וקבלו את התנצלותי.
העברתי את ההודעה לפורום רפואת משפחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחום נמוך ושלל תסמינים נוספים - תגובה
ד''ר יוסף ברנר04/12/2013כעת לפי הבנתי כל הבדיקות תקינות וסימפטומים בלתי ספציפיים.
מציע:
1. המשך מעקב אחר הסימפטומים, לחזור על ספירת דם ושקיעת דם
2. ייעוץ אצל המטולוג לשם שלילת קיום של לימפומה (מתאים: חום, הזעות לילה, ירידה במשקל).
3. בדיקות תפקוד בלוטת התריס
אם הכל תקין:42. ייעוץ ברפואה משלימה, הומיאופתיה או אקופנקטורה לשם נסיון לאבחון וטיפול בסימפטומים
ד"ר יוסף ברנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)