מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דם עם קרישי דם גדולים בשתן !איילה20/12/2013
שלום,
לאבא שלי, אדם מבוגר היו עד כה 2 אפיזודות (בהפרש של מספר חודשים אחת מהשנייה) של דם עם קרישי דם גדולים בשתן !!
בעקבות כך נעשתה לו בדיקת ציסטוסקופיה בציטוסקופ גמיש. נלקחה ביופסיה באותה הזדמנות. הביופסיה לא העלתה דבר, כלומר התשובה היתה שהכל תקין !
לאבא שלי עבר של סרטן בערמונית -נכון לבדיקתpsa שנעשתה אף היא לפני מספר חודשים
התוצאה היתה 0.36 .
אני לא יודעת אם זה קשור אבל אני רוצה לציין שיש לאבי מחלת כליות כרונית. קריאטנין גבוה.
וכרגע כאבי צוואר קשים ביותר, ובנוסף לכך אינו יכול להזיז את הצוואר כלל !
הרופאים אומרים לנו שהם לא יודעים\מוצאים את הסיבה לדם בשתן!!!
מבקשת לדעת מה עלינו לעשות? איך ממשיכים מכאן? איזה בדיקות נוספות צריך לעשות?
למי צריך לפנות?
שאלה נוספת האם ייתכן שאם תילקח ביופסיה נוספת אז התוצאה\תשובה תהא שונה מהקודמת?
מבקשת הכוונה והתייחסות לשאלותיי-זה חשוב לי !!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דם עם קרישי דם גדולים בשתן ! - תגובה
ד''ר יוסף ברנר21/12/20131. אינני יודע מה היו ערכי ה PSA בעבר. צריך לבדוק האם היו מתחת ל 0.32 או מעליו. בכל מקרה רצוי לחזור על בדיקה זו כעת.
2. אינני יודע האם הטיפול הראשוני בסרטן הערמונית אצל אביך היה ניתוח או הקרנות. באם לא נותח, כדאי היה לעשות בדיקת MRI של הערמונית כדי לראות האם הגידול לא חזר בה וחדר לצינור השתן.
3. עקב כאבי הצוואר הייתי ממליץ על מיפוי עצמות.
ד"ר יוסף ברנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)