הודג'קין לימפומה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הודג'קין לימפומה
    אלה
    02/01/2014

שלום, קוראים לי אלה ואני בת 15 וחצי, לפני כארבעה חודשים סיימתי כימותרפיה ABVA אחרי מחלת לימפומה הודג'קין שלב A2
    בימים האחרונים התחלתי להרגיש כאבים ברגל שמאל, לא חזקים במיוחד, יותר מציקים ואני חוששת אולי זה קשור לסרטן, האם אולי זה יכול להיות איזשהו דלקת שהתפתחה בגלל הכימותרפיה? או בגלל שחזרתי לשגרה אחרי כמה חודשים שלא ממש עשיתי פעילות אז עכשיו בגלל מאמץ זה כואב.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הודג'קין לימפומה

הוספת תגובה

• הודג'קין לימפומה - תגובה

פרופ` אברהם קוטן
    02/01/2014

קרוב לוודאי (בסבירות של כ-100%) שהכאבים ברגל אינם נגרמים עקב מחלת ההוצ'קין. אם הם לא יחלפו תוך מספר ימים- אני מציע שתיבדקי במרפאה ההמטו-אונקולוגית בה את נמצאת המעקב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הודגקין לימפומה

אלה
    03/01/2014

אוקיי, תודה רבה, אך אתה יודע אולי ממה זה יכול להיות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הודגקין לימפומה - תגובה

פרופ` אברהם קוטן
    04/01/2014

קשה לתת מענה ב"שלט רחוק" לבעיה זו מבלי לבדוק ולהתרשם מקרוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו