מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חולשה ועייפותחוששת07/01/2014
שלום רב.
ברקע סרטן ריאות מסוג NSCLC
מטופלת הכדורי טרסיבה.
לפני 3 שבועות סיימסתי הקרנות לכל המוח (10טיפולים) עקב גרורות במוח
אני מרגישה חולשה ועייפות במשך כמעט בכל שעות היממה.בלי כאבים או מצבים חריגים
1.מה ממולץ בשביל להתגבר על החולשה והעייפות?
2.וכמה זמן נשמכת תחושה של העייפות וחולשה בדרך כלל אחרי קבלת הקרנות?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חולשה ועייפות - תגובה
ד''ר יוסף ברנר09/01/2014החולשה והעייפות הם תוצאה מהמחלה בכללותה, בריאה ובמוח ומהטיפולים בכדורים ובהקרנות.
האם את מקבלת סטרואידים עקב הגרורות במוח?
באם לא יהיה שיפור תוך שבוע שבועיים ניתן יהיה לנסות ולהשתמש בתוספי מזון כדי לשפר את המצב הכללי.
ד"ר יוסף ברנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחולשה ועייפות המשך-אנא תשובתך
חוששת09/01/2014שלום רב -תודה על התשובה המאד ברורה................
בזמן שעברתי טיפולי קרינה לכל המוח -קיבלתי 20 MG סטרואידים ביום
בתום וסיימתי טיפולי קרינה הרופא אמר שצריך למשיך עם סטרואידים אבל כל 4 ימים להוריד את המינון ב2 MG עד שיגמר .
*על איזו תוספי מזון היית ממליץ בשביל לשפר את המצב הכללי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחולשה ועייפות המשך-אנא תשובתך - תגובה
ד''ר יוסף ברנר11/01/2014תוספי מזון אפשריים:טיפול בשם Tonix_R של חברת ZEN, תרופה סינית בשם גינגקו, משקה נוני ועוד.
ד"ר יוסף ברנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה קונים ............
חוששת11/01/2014שלום רב
תודה רבה על התשובה..........
1.ברצוני לדעת איפה אפשר לקנות את תוספי המזון שרשמת קודם בתשובה..TONUK_R -גינגקו - ומשקה נוני...............??...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה קונים ............ - תגובה
ד''ר יוסף ברנר12/01/2014בתי מרקחת וחנויות טבע
ד"ר יוסף ברנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסטרואידים
חוששת12/01/2014שלום רב
המון תודות על התשובות...........
בשאלה קודמת שאלת אותי האם אני מקבלת סטרואידים עקב גרורות במוח
התשובה שלי -כן
קיבלתי סטרואידים במינון 20 MG בזמן שעברתי קרינה למוח,בתום כסיימתי קרינה
הרופא אמר לי שצריך להמשיך עם םטרואידים אבל צריך להוריד מינון כ 2 MG כל 4 ימים.
1.האם זה ההמשך המקובל של סטרואידים ?מינון? תקופה טיפול?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)