מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיקור סיני לאחר הקרנותיערה18/01/2014
בת 74 לפני שנתיים כריתת אונה RUL ומאז במעקב. בPET CT מנובמבר 2012 נצפתה קליטה וגם גידול של 2 נקודות באזור הניתוח. החלטת TUMOR BOARD היתה למתן 8 הקרנות SBRT. לפני כחדש וחצי סיימתי את ההקרנות. לאחר כשבועיים
התחלתי לסבול מתופעות של כוויות באזור החזה והגב. מטופלת במשחות הרגעה כגון ביאפין ואלוורה. אך התופעות אינן חולפות ולהיפך... שאלתי - כמה זמן עוד צפויות להימשך?
כמו כן יש לי מחושים בחזה האם גם תופעות אלו קשורות להקרנות?
ושאלה אחרונה וחשובה: אני מתעתדת לטוס לתאילנד בעוד כ-3 שבועות. פרופסור המתמחה בריאות קבע כי אין מניעה שאטוס לחול אך חברות הביטוח מסרבות לבטח אותי בטרם חלפו 3 חדשים מתום ההקרנות. האם לדעתכם אני מסתכנת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור סיני
יערה18/01/2014שכחתי לציין כי התחלתי טיפול בדיקור סיני. לאחר 5 טיפולים , לא זו בלבד שאיני חשה בהטבה אלא בהחמרה שמתבטאת בצריבות בחזה ובגב. האם יתכן כי הדיקור מזיק למצבי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיקור סיני - תגובה
פרופ` אברהם קוטן19/01/2014אינני סבור
מציע לבצע בירור רדיולוגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיקור סיני לאחר הקרנות - תגובה
פרופ` אברהם קוטן19/01/2014שינויי הקרינה בעור יחלפו תוך מספר שבועות
המחושים בחזה לדעתי לא קשורים לקרינה
עדיף במצבך ליסוע עם ביטוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)