דיקור סיני לאחר הקרנות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיקור סיני לאחר הקרנות
    יערה
    18/01/2014

בת 74 לפני שנתיים כריתת אונה RUL ומאז במעקב. בPET CT מנובמבר 2012 נצפתה קליטה וגם גידול של 2 נקודות באזור הניתוח. החלטת TUMOR BOARD היתה למתן 8 הקרנות SBRT. לפני כחדש וחצי סיימתי את ההקרנות. לאחר כשבועיים
    התחלתי לסבול מתופעות של כוויות באזור החזה והגב. מטופלת במשחות הרגעה כגון ביאפין ואלוורה. אך התופעות אינן חולפות ולהיפך... שאלתי - כמה זמן עוד צפויות להימשך?
    כמו כן יש לי מחושים בחזה האם גם תופעות אלו קשורות להקרנות?

ושאלה אחרונה וחשובה: אני מתעתדת לטוס לתאילנד בעוד כ-3 שבועות. פרופסור המתמחה בריאות קבע כי אין מניעה שאטוס לחול אך חברות הביטוח מסרבות לבטח אותי בטרם חלפו 3 חדשים מתום ההקרנות. האם לדעתכם אני מסתכנת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיקור סיני לאחר הקרנות

הוספת תגובה

• דיקור סיני

יערה
    18/01/2014

שכחתי לציין כי התחלתי טיפול בדיקור סיני. לאחר 5 טיפולים , לא זו בלבד שאיני חשה בהטבה אלא בהחמרה שמתבטאת בצריבות בחזה ובגב. האם יתכן כי הדיקור מזיק למצבי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיקור סיני - תגובה

פרופ` אברהם קוטן
    19/01/2014

אינני סבור
    מציע לבצע בירור רדיולוגי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיקור סיני לאחר הקרנות - תגובה

פרופ` אברהם קוטן
    19/01/2014

שינויי הקרינה בעור יחלפו תוך מספר שבועות
    המחושים בחזה לדעתי לא קשורים לקרינה
    עדיף במצבך ליסוע עם ביטוח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו