מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוות דעת שניהסקרנית22/01/2014
שלום רב
רקע סרטן ריאות NSCLC
מקבלת טרסיבה מזה 6 חודשיים -שבמשך 6 חודששים שיפרה משמעותי אותי.ב CT אחרון לפני שבוע נראה החמרה משמעותית יש לי שיעול וקוצר נשימה בדיקות דם תקינות
הרופא אמר לי לפני 6 חודשיים יש סיכוי ש טרסיבה לא תעזור אבל בפועל זה עבד מצוין 6 חודשיים וגם אמר אם אפתח עמידות לטרסיבה יעביר אותי לתרופה אפנטניב .
הרופא עכשיו אומר לא כדאי לעבור ל אפנטינב זה לא יעבוד -האמת יש חולשה ועייפות שאני לא מוכנה לעבור טיפול כימי .
1.מה דעתך כרופא מומחה?
2.ואם הרופא לא יתן לי את אפנטניב אני יכולה לקבל את התרופה בבית חולים אחר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוות דעת שניה - תגובה
ד''ר יוסף ברנר26/01/2014יש מספר תרופות היכולות להוות קו שני ביולוגי. יש להתייעץ עם האונקולוג לגבי מה מתאים ומה זמין.
ד"ר יוסף ברנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרופות ביולוגיות
שירלי15/05/2014אלו תרופות מלבד אפטיניב יכולות לשמש לטיפול בקו שני לסרטן ריאה עם גרורות לכבד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרופות ביולוגיות - תגובה
פרופ` אברהם קוטן15/05/2014לצערי אין אופציות. אני מניח שבדיקה למוטצית ALK הייתה שלילית, שאם לא כן ניתן היה לתת קריזוטוניב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)