חוות דעת שניה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוות דעת שניה
    סקרנית
    22/01/2014

שלום רב
    רקע סרטן ריאות NSCLC
    מקבלת טרסיבה מזה 6 חודשיים -שבמשך 6 חודששים שיפרה משמעותי אותי.ב CT אחרון לפני שבוע נראה החמרה משמעותית יש לי שיעול וקוצר נשימה בדיקות דם תקינות
    הרופא אמר לי לפני 6 חודשיים יש סיכוי ש טרסיבה לא תעזור אבל בפועל זה עבד מצוין 6 חודשיים וגם אמר אם אפתח עמידות לטרסיבה יעביר אותי לתרופה אפנטניב .

הרופא עכשיו אומר לא כדאי לעבור ל אפנטינב זה לא יעבוד -האמת יש חולשה ועייפות שאני לא מוכנה לעבור טיפול כימי .
    1.מה דעתך כרופא מומחה?
    2.ואם הרופא לא יתן לי את אפנטניב אני יכולה לקבל את התרופה בבית חולים אחר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוות דעת שניה

הוספת תגובה

• חוות דעת שניה - תגובה

ד''ר יוסף ברנר
    26/01/2014

יש מספר תרופות היכולות להוות קו שני ביולוגי. יש להתייעץ עם האונקולוג לגבי מה מתאים ומה זמין.
    ד"ר יוסף ברנר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרופות ביולוגיות

שירלי
    15/05/2014

אלו תרופות מלבד אפטיניב יכולות לשמש לטיפול בקו שני לסרטן ריאה עם גרורות לכבד?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרופות ביולוגיות - תגובה

פרופ` אברהם קוטן
    15/05/2014

לצערי אין אופציות. אני מניח שבדיקה למוטצית ALK הייתה שלילית, שאם לא כן ניתן היה לתת קריזוטוניב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו