מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מיקוזיס פונגואידס - לימפומה של העור, לא הודג'קיןפרופ` אברהם קוטן29/01/2014
אני מבין שלפרופ קוטן יש הרבה נסיון עם המחלה הזו, האם הוא יוכל לענות לשאלתי זו?
אני מצרף שוב את השאלה ומאוד מבקש את עזרתו. אני דיי בהלם מהאבחנה החדשה ודיי לוט בערפל כי אני לא יודע מה התוצאות של הבדיקות אומרות ובכלל איפה אני עומד מבחינת המחלה הזו.
אני בן 43, בריא עד לא מזמן, אובחנתי עם מיקוזיס פונגוידס (לימפומה של העור, לא הודג'קין)) לפני כחודשיים ונשלחתי לבדיקות כדי לברר את הסטייג'ינג.
בבדיקת US של בתי שחי נכתב: "הודגמו מספר בלוטות לימפה דו"צ עד קוטר 1.8ס"מ עם מרא סונוגרפי שמור" ובבדיקת US שלהמפשעות נכתב: "נצפו מספר בלוטות לימפה דו"צ עד קוטר 1.4ס"מ עם מרא סונוגרפי רגיל".
בבדיקת דם:
אימונוגלובולין-איי: 900.6 שזה יותר מכפול מהמקסימום של הנורמה. כמו כן ESR: 54 שזה גם גבוה וכן חלבונים טוטאל: 8.6.
מה זה אומר כל התוצאות הגבוהות האלה בעיקר של האימונוגלובולינים?
המון תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיקוזיס פונגואידס - תגובה
פרופ` אברהם קוטן04/02/2014חסר פירוט קליני ודימותי של המחלה, קרי, היקף ההתפשטות על פני העור, תיאור התסנינים - פריחה, רבדים, גושים וכ"ה, ממצאי ה-CT וה-PET-CT.
בהתאם לנתונים אלה ניתן לקבוע מה הטיפול המועדף ומה סיכויי הריפוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול לפנגואידיס וזריקת פורטאו
נירה28/05/2014אני בת 72, התחלתי לקבל טיפול בקרינת uv עקב המיקוזיס פנגגואידס, במקביל, אני סובלת גם מאוסטיאופורוזיס ומקבלת מזה כחמישה חודשים טיפול בזריקות פורטאו, אותן אני מזריקה לעצמי בכל יום באיזור הבטן, מספר דקות לאחר ההזרקה מופיע כתם אדמדם בקוטר של כשני ס"מ סביב איזור ההזרקה ונעלם לאחר מספר שעות. מאחר והטיפול בקרינה כולל את כל הגוף ולכן גם את איזור ההזרקה, שאלתי היא- האם זה בסדר להקרין על איזור שעובר גירוי יומיומי ומגיב ברגישות גם ככה? האם אין בעיה לקבל טיפול בקרינה במקביל לטיפול בזריקות אלו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיקוזיס פונגואידס
אברהם קוטן29/05/2014אינני רואה בעיה במתן הטיפול עם UV בנסיבות אלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)