תרופה כקו שלישי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרופה כקו שלישי
    חנוך
    08/03/2014

חליתי בסרטן הכליה בשנת 2001, נותחתי והכילה נכרתה. לאחר חמש שנים נתגלה סרטן בכליה השניה וגם היא נכרתה. הגילוי השני היה מאוחר מדי והסרטן התפשט. קיבלתי טיפול בנקסוואר משך כשלוש שנים ואז הופיעה גרורה בריאה. הועברתי לטיפול באפיניטור עד היום. לאחרונה התברר כי יש כבר גרורות גם בלבלב, בכבד ובריאה השניה. הרופא הסביר לי כי אין אפשרות לקבל תרופה כקו שלישי, למרות שישנן תרופות מתאימות שיכולות לעזור. האונקולוג הסביר לי גם שלא אוכל להתקבל לקבוצת ניסוי, מאחר ואני מטופל בדיאליזה. האם אתם יכולים להמליץ על פתרון, מלבד קניית התרופה בעלות של כ35 אלף שקלים בחודש, שאינני יכול לעמוד בה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תרופה כקו שלישי

הוספת תגובה

• תרופה כקו שלישי - תגובה

פרופ` אברהם קוטן
    08/03/2014

לצערי אין לי פיתרון למצב שכזה
    האם קבלת תרופות שהיו נהוגות לפני עידן התרופות הביולוגיות כגון פרוורה? אינטרפרון? אינטרלויקין? ישנם חולים שמגיבים לתרופות הללו!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה. ושאלה נוספת בבקשה

חנוך
    08/03/2014

האם ידוע על אירגון פילנתרופי או עמותה העוזרת לחולים כמוני לקבל תרופות מצילות חיים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה. ושאלה נוספת בבקשה - תגובה

פרופ` אברהם קוטן
    08/03/2014

לצערי לא אולי יוסי ברנר מכיר - פנה שנית עם בקשה שהוא יגיב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו