מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קו שלישי - פניה לדר' יוסי ברנרחנוך09/03/2014
דר' ברנר שלום. אני בן 66. עקב RCC נכרתה כליה ב2001. ב2006 נתגלה גם בכליה השניה והיא נכרתה. הגילוי השני היה מאוחר מדי וכבר היו גרורות. קיבלתי טיפול בנקסוואר למשך כשנתיים. עם הופעת גרורה בריאה הועברתי לטיפול באפיניטור. בבדיקת CT אחרונה נמצא כי עכשיו יש גם ממצא בכבד ובריאה השניה. נראה כי האפיניטור כבר אינו משפיע. האונקולוג אמר לי כי אין אפשרות לקו שלישי (אינלייטה) אף שהיא בסל הבריאות. מאחר ואני מטופל בדיאליזה, לאחר כריתת הכליה השניה, גם אינני מתאים לשום סוג של ניסוי.
האם אתה יודע על פתרון אפשרי כדי שאוכל לחיות קצת יותר? אולי איזו עמותה או גוף שעוזר ברכישת התרופה שעלותה כ35 אלף ש"ח בחודש.. אציין כי בסה"כ הכל מצבי לא נורא. אני עובד ופעיל כמעט ככל אדם.בתודה מראש וסליחה על אורך במכתב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קו שלישי - פניה לדר' יוסי ברנר - תגובה
ד''ר יוסף ברנר09/03/2014אינני מכיר אגודה כזאת.
נראה לי כי ניתן להשתמש בהצעות של פרופ' קוטן לגבי פרוגסטרון, אינטרפרון וכו'.
ד"ר יוסף ברנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)