בלוטות לימפה בבית שחי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בלוטות לימפה בבית שחי
    רון
    06/04/2008

שלום רב,
    מזה זמן אני חש כאילו כואב לא נוח בבית שחי , אני בדקתי לעצמי מספר פעמים ואני לא חש נפיחות , האם אפשר לדעת היכן ממוקמות הבלוטות והאם מרגישים אותם כשהם נפוחות?
    אם אפשר לדעת רק , עד כמה הסימן של בלוטות נפוחות עם בדיקות דם תקינות פרט ל-HB-14.1 נמוך יחסית אך בנורמה אפשר לדעת או לשלל סרטן?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בלוטות לימפה בבית שחי

הוספת תגובה

• בלוטות בבית השחי

פרופ` אברהם קוטן
    06/04/2008

המידע אינו מספיק ע"מ לתת תשובה עניינית.
    יש להיבדק ע"י רופא, אם עולה חשד או שיש אי בהירות - ניתן להשלים הבדיקה היידנית ע"י בדיקת אולטרה-סאונד. יש להדגיש, כי ממצא של בלוטות מוגדלות בבית השחי הינו שכיח, בד"כ על רקע דלקתי. אבל אין לזלזל, ולהיבדק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוספת לשאלה

רון
    06/04/2008

אני אוסיף ואומר אני בן 24.
    הרגשה כללית בסדר אין חום וחולשה.
    אני ניגשתי לרופאת המשפחה והיא בדקה ידנית אבל באזור החזה , רציתי פשוט לדעת בשביל עצמי מה מיקומן של בלוטות הלימפה , מכיוון ששמעתי שזה לא קשה לבדוק עצמאית .
    אם תוכל לעזור לי בנושא תודה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בלוטות בית השחי

פרופ` אברהם קוטן
    07/04/2008

בלוטות בית השחי ממוקמות בבית השחי...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו