מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- השנות המחלהרות09/04/2008
לאחר כריתת רחם , צוור ושחלות ( סרטן גרייד 3 של רירית /רחם עם חדירה של 15 ממ לדפנות, נקרוזיס), הוצא מספר רב של קשריות למפה- נקיות .הקרנות + הקרנות פנימיות ,ללא כמוטרפיה,- מה אחוז השנות המחלה. לי יש הרגשה שאני בריאה לגמרי, למרות שאחרי שנתיים מנתוח הרחם התגלה סרטן שד. נותח. אני מבינה שאין שום קשר בין שתי המחלות. השאלה שלי היא רק לגבי סרטן הרחם.
תודה מראש על תשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרטן רחם
אברהם קוטן10/04/2008הסיכוי להבריא לאחר טיפול שכזה גבוה - יותר מ-70% - 80%. היות והמחלה לא חזרה אחרי שנתיים מהטיפול - הסיכוי להבריא עומד כיום על 95%.
באשר לסרטן השד - הסכנה ללקות בה בנשים עם סרטן רחם גבוהה יותר בהשוואה לאוכלוסיה הרגילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאך לבדוק?
רות10/04/2008תודה רבה עלתשובתך, פרופ' קוטן. מתבקשת עוד שאלה: אכן שומ דבר לא נראה בCT בטן, מרקרים(שגם לפני הנתוח לא הראו דבר) ובדיקה גינקולוגית. האם אפשר להסתפק בבדיקות אלה? שום סמפטומים אחרים, שבגללם היתי צריכה "לרוץ" לרופא - אין לי, (חוץ מלמפדמה בשתי הרגליים)?
מודה לך מאוד ושוב מביאה את הארכתי לרמת תשובתכם וליחס הרציני לשאלות, שאולי הן לפעמים גובלים ב"נדנוד". אלא שבשבילינו הן חשובות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)