מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת התאמה לEGFRיערה17/05/2014
בת 75 לפני שנתיים ורבע כריתת אונה RUL. לפני כ-6 חדשים 8 הקרנות.
בבדיקת PET CT מלפני חדש מודגם נודול של 6 ממ על בסיס הפריקרד. גדל ב-2 ממ לעומת נובמבר 2013.
האונגולוג יודיעני בעוד חדש מה הטיפול המומלץ: קרינה (קרוב ללב) או ניתוח או טיפול ב-AFANITIV.
לא נראה לי שאעמוד בניתוח נוסף או בהקרנות שאת תוצאותיהן המזיקות אני עדיין מרגישה. האם אפשר להימנע מהטיפולים שהוזכרו ולהסתפק במעקב?
שאלה חשובה נוספת: תוצאות התאמה ל-EGFR ב EXON 20 הראו 3 מוטציות שונות:
769 , 767 ,770.
הבדיקה בוצעה בשיבא תל השומר.
בחוות דעת שניה שקיבלתי נאמר לי שהבדיקה כנראה אינה תקינה וכי יש לחזור עליה.
שאלתי היא האם עלי לעבור את הבדיקה החוזרת באמצעות מימון של קופח כללית או שעלי לבצע אותה באפן פרטי באמצעות חברת טבע?
תודה מראש על תשובות ל-2 שאלותי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת התאמה לEGFR - תגובה
פרופ` אברהם קוטן18/05/2014קשה להמליץ על טיפול ב"שלט רוןק" מבלי לראות את החולה ואת הצילומים. אינני סבור שיש לחזור על הבדיקה למוטציות, אפשר לשקול מתן טרסבה (אם התרופה לא ניתנה עד היום) או אפטיניב, במידה ושוללים אפשרות לניתוח או קרינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)