מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גידול בריאותאורלי27/05/2014
שלום פרופ' קוטן,
בזמנו מאוד עזרת לי עם היעוץ שלך...לצערי סבא שלי נפטר מסרטן ריאות...
כרגע גילינו לחמותי סרטן: ADENOCA OR RT. LONG RT. PLEURAL EFFISION.
S/P NEEDLE BIPSY RT
S/P RT. THORACOCENTSIS
תשובה צטולוגיה, היסטולוגיה + T2 N1 M1
מקווה שכתבתי נכון....
במכתב שחרור היה כתוב: חשד לגרורה בכבד...אבל כששאלנו את הרופא אמר שיכול להיות שזה ציסטה..
אני רוצה גם לציין שהיא אושפזה בגלל שלפעמים אומרת דברים לא לעניין: כמו אכלתי ארוחה עם גבר עם שפם או חושבת שבן שלה זה אח שלה...
CT ראש יצא תקין...
אני ממש אשמח לשמוע מה דעתך על הנתונים הנ"ל...ומה טיפול היעיל ביותר....
המון תודה לך על העזרה והאנושיות...
אורלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גידול בריאות - תגובה
פרופ` אברהם קוטן28/05/2014לצערי גם אצל חמותך נתגלה סרטן הריאה בשלב מתקדם, בלתי נתיח וחשוך מרפא. מטרת הטיפול - הקלה והארכת חיים. לפעמים בדיקת CT של המוח לא מספיק מדויקת ובדיקת MRI של המוח טובה יותר לאיבחון גרורות במוח, או שהרקע לבלבול אחר, כגון נטילת תרופות נגד כאבים, הפרעה מטבולית, וכ"ה.
צריך לבדוק את המאפיינים המולקולריים של הגידול (מבצעים זאת בכל מעבדה פתולוגית בבתיה"ח) ולבחון האם יש מקום לתת טיפול "ביולוגי" או כימותרפי.
באשר לנגע בכבד - היות ומדובר במחלה מתקדמת ובכל מקרה ינתן טיפול מערכתי (ביולוגי או כימותרפי) המגיע לכל מקום, אפשר לעקוב ע"י בדיקות גימות חוזרות ולראות אם הנגע מגיב (אזי זו גרורה) או נשאר סטטי בעוד ששאר הממצאים מגיבים ( אזי זו לא גרורה אלא ממצא שפיר כלשהו).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)