מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשדאבי29/06/2014
שלום
אני בן 43 לפני שנתיים חליתי בסמינומה עברתי אורכיקטומיה משמאל להסרת ממאירות וגם טיפול הקרנתי ,אחרי הטיפול ההקרנתי נעלמה הקשרית הרטרופריטוניאלית אשר הודגמה בבדיקה הקודמת במיקום פרא-אורטלי שמאלי.
עד היום אני במעקב והכל בסדר אבל לאחרונה אני מדבר על זמן קצר אני קם בבוקר עם כאבי גב בסמוך לעמוד השידרה שקורים רק במהלך שכיבה ממושכת לאחר שנת לילה.
מיקום הכאב מחשיד אותי הוא כמעט במרכז הגב במקביל למיקום פרא-אורטלי .
שאלתי אלו בדיקות ואם בכלל אני צריך לעשות כמו סיטי או אמ אר איי או מיפויי עצמות
ואולי זה סתם כאב גב שבה ממזרן שצריך להחליף .
להוסיף שעשיתי לאחרונה בדיקת סיטי בטן וחזה והכל תקין כולל בדיקות דם מקיפות .
לתשובתכם המקיפה אודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשד - תגובה
פרופ` אברהם קוטן29/06/2014מתי בוצעה בדיקת ה-CT של הבטן? אם חלף סדר גודל של חודשיים - כדאי לחזור עליה. במידה והיא תקינה והכאב ממשיך - יש לבצע בדיקות נוספות - סמנים, MRI של עמוד השדרה ובירור פנימי כללי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי גב רק בשכיבה לאורך זמן
אבי29/06/2014עברתי בדיקת סיטי בטו חזה לפני שבועיים, ובדיקות דם מקיפות והכל נראה בסדר
האם נכון לעשות מיפויי עצמות בגב והאם כדאי בנוסף לעשות סיטי גב ולא דווקא אמ אריי שזו בדיקה של שעה וחצי ללא תזוזה ?
לאלו בדיקות נוספות התכוונת עם תוכל לפרט ברשותך?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי גב
אברהם קוטן29/06/2014יד לוודא שבדיקת ה-ct הדגימה היטב את עמוד השדרה ואם לא כך הם הדברים יש לחזור עליה. עדיף לבצע MRI של עמוד הדרה הוא יותר אינפורמטיבי ואם קשה לך לשכב- יש לבצע בהרדמההאו בטשטוש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)