סרטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סרטן
    יפית
    01/07/2014

שלום רב , אמי בת 68 לפני כשלושה חודשים היו לה הקאות וכו שלשולים וכו. הבטן שלה התנפחה ולאחר שעשה אולטרסאונד נאמר לה שיש לה מים בבטן לאחר מכן נגדנו לבית חולים ואז עשו לה סיטי בטן. הממצא הוא גידול ומשם גם לקחו מהנוזל דגימה וראו שמדובר בתאים סרטניים. הרופאים אמרו לי שככל הניראה סרטן השחלות לפני כחודש עשתה טיפול כימותרפי שנקרא קרבופלטין. לפני כיומיים הגענו שוב לקבל טיפול אך הרופא לא המליץ על טיפול כוון שהיא רזה מאןד מאוד וגם מפטשט אצלה בבטן (אומנטל קיק)והמוגלובין שלה נמוך . אני כבר מיואשת ואני לבד אין לי עזרה בבקשה אודה לך על תשובה מה ניתן לעשות איתה אני רוצה לעזור לה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סרטן

הוספת תגובה

• סרטן - תגובה

פרופ` אברהם קוטן
    02/07/2014

קשה ליעץ מבלי לראות החולה ולהתרשם ממקור ראשון ממצבה הרפואי והתפקודי. בעיקרון ישנן מספר תרופות כימיות יעילות למחלה זו מותנה במצב החולה ואם היא מסוגלת לקבל טיפולי כימותרפיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

יפית
    02/07/2014

תודה לך, פעם אחת היא קיבלה טיפול ואז בפעם השניה אמרו שהיא חלשה מדיי היא שוקלת 40 . והמוגלובין שלה נמוך. אני כן רוצה שהיא תקבל .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו