דחוף עזרה !!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף עזרה !!
    סיגלית בוסקיל
    16/07/2014

שלום רב לאמא שלי גילו גידול בבטן ולפי מרקרים ותשובות פטלוגיות מרמבם גילו שזה סרטן GI עשו את כל הצילומי סי טי בכל איבר במערכת העיקול ולא גילו מאיפה הסרטן חוץ מזה שיש לה בבטן את הגידול בשם omental cake ... המליצו לנו על בדיקה מסוימת דרך טבע שעולה כמה אלפי דולרים כי לפי מה שנראה לו זה סרטן או מהלבלב או מדרכי השטן אבל עדיין לא ניתנה לנו שום תשובה ברורה אמא שלי צעירה בת 57 אישה בריאה .נתנו לנו להתחיל טיפול כימי כל שבוע שפעם ב3 שבועות זה הטיפול ״ הגדול״ לפני יעוץ אנחנו לא רוצים להתחיל כלום !! בבקשה דר׳ מה זה נראה לך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף עזרה !!

הוספת תגובה

• דחוף עזרה !! - תגובה

פרופ` אברהם קוטן
    16/07/2014

אינני סבור שהבדיקה של חברת טבע תשפיע בצורה משמעותית על סוג הטיפול. אפשר לבחור במשלב תרופות כימותרפיות "רחב טווח" הכולל תרופעות שעשויות להשפיע על שורה של ממאירויות שונות במערכת העיכול, ואין שום הכרח להשתמש בבדיקה הנ"ל, שגם תוצאותיה אינן חד משמעיות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלה שלי

סיגלית בוסקיל
    17/07/2014

תודה על התשובה המהירה , השאלה דוקטור אם כדאי לנו להתחיל את הטיפול או שזה סרטן שאין לו טיפול?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלה שלי - תגובה

פרופ` אברהם קוטן
    17/07/2014

קרוב לוודאי שמדובר בסרטן מפושט ונטרת הטיפול היא להקל על הסימפטומים ולנסות לעצור את התפשטות המחלה, בד"כ זמנית. לא הייתי מעכב תחילת הטיפול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו