שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    בדוי
    26/01/2015

לפני כשנה חשתי מין חרחור קל בזמן הנשימה בצד שמאל דבר אשר גורם לי לכחכך בגרון ללא הפסקה למרות ששום דבר לא יוצא לי מהגרון, לאחר כחודשיים הופיעה לי פריחה ורודה על הגב התחתון והחלו לי התקפים של גרד ברגליים בעיקר בלילה(לא באיזור של הפריחה), כל התופעות לא חלפו לי עד היום, הייתי אצל רופא ריאות שלא מצא כלום, הייתי אצל שתי רופאי עור שלא ידעו מה זאת הפריחה, אחד חשב תחילה שזה פיטריה והשני חשב שזה פיטריאזיס רוזאה מחלה שכבר הייתה לי ואני יודע בוודאות שזה לא זה , לאחר כמה ביקורים אחד הרופאים נתן לי משחה סטרואידית (דרמובט) שהעבירה את הפריחה אך לאחר מכן היא חזרה שוב באותם נקודות בדיוק, מה עלי לעשות? הרופאים לא נותנים לי מענה מספק ולא ממש לוקחים בכובד ראש את זה שכבר 8 חודשים יש לי פריחה ואני בנתיים פגשתי אדם שחלה בסרטן בדופן הקיבה ואלו תופעות שהיו לו.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

ד''ר יוסף ברנר
    28/01/2015

הפורום מיועד לחולים עם אבחנה של סרטן
    ד"ר יוסף ברנר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו