תלונה על המחלקה האונקולוגית של בית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תלונה על המחלקה האונקולוגית של בית
    פרופ משה שרר
    05/12/2015

תלונה על המחלקה האונקולוגית של בית החולים רמב״ם.

אני מטופל בבית החולים רמב״ם בגין מחלת סרטן נדירה בה חליתי. בין היתר עברתי ניתוח על ידי פרופסור גיל ממחלקת ראש צוואר. רופא ומנתח מעולה וגם אדם פתוח ומתקשר בקלות. אכן אישיות נדירה. (בהזדמנות זו האחות המתאמת שלו לימור, גם היא אשה מיוחדת, מעורבת בכל פרט, מתאמת בין כולם ועושה הכל למען ייטב לחולה. ברוכה תהייה).
    מאז הנתוח שארע בסוף אוגוסט ציפתי לרגיעה.
    אולם מחמת הצורך שלי לעבור ניתוח לאיחוי גיד קרוע בכתפי, נדרשתי למזלי לעשות צילומי רנטגן של החזה. צלום זה העלה כתמים בראותי. בדיקת pet ct ברמב״ם העלתה שהסרטן התפשט בחזה. אשר, כפי שהסתבר לי מקריאה באינטרנט, צפוי בסוג מחלה זה. אני תמה רופאי האונקולוגית ברמב״ם לא מודעים לכך? ואם מודעים מדוע חיכו לבדיקת pet ct שתיכננו לעוד חצי שנה. לבטח הייתי מת בינתיים. ושאלה אחרת - אם ההתפשטות צפויה, מדוע לא נתנו טיפול כימותרפי שהם טוענים שהוא מתאים לטיפול בסרטן זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תלונה על המחלקה האונקולוגית של בית - תגובה

פרופ` אברהם קוטן
    07/12/2015

מציע שתפנה למנהל המחלקה פרופ אפלבאום ותדבר איתו
    אני פרשתי מרמבם לפני שלוש שנים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו